STAO NA LUDI KAMEN SA 24 GODINE MLAĐOM! Kapetan Dragan se oženio ćerkom najboljeg druga Vuka Bojovića: Kad ona umre, naći ću MLAĐU
Foto: Beta/ Mario Strmotić, Aleksandar Jovanović Cile, Privatna Arhiva

Drugi brak

STAO NA LUDI KAMEN SA 24 GODINE MLAĐOM! Kapetan Dragan se oženio ćerkom najboljeg druga Vuka Bojovića: Kad ona umre, naći ću MLAĐU

Stars -

Dragan Vasiljković (67), poznatiji kao Kapetan Dragan, nekadašnji vođa jedinice "Knindže", oženio se ćerkom Vuka Bojovića Marijom (43).

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, njih dvoje su poslednje dve godine u vezi, koju su prošle godine krunisali brakom. To nam je potvrdio lično nekadašnji oficir kada smo ga pozvali za komentar.

koncert Riblje Čorbe, Tasmajdan Stadion, 16.8.2021., Kapetan Dragan
foto: Damir Dervišagić

- Tačno je, venčali smo se prošle godine. Živimo na Avali s vukom Hasom i čoporom mačića koje je naš vuk usvojio. Verujte mi da nema ništa lepše od životinja - rekao je na početku razgovora Dragan i otkrio kako mu je u braku sa 24 godine mlađom suprugom, inače sestrom Luke Bojovića.

- Savršeno nam je. To je naša mirna luka. Sve je lepo, smireno, preciznije, sve je u najboljem redu. Marija je predivna supruga. Kapetan Dragan i Marija su se družili pre nego što su između njih planule emocije, jer je njen otac Vuk, legendarni direktor beogradskog zoološkog vrta, bio njegov najbolji prijatelj.

Kapetan Dragan
foto: Kurir

- Kad sam izašao iz zarobljeništva, Vuk i ja smo bili nerazdvojni, a i njegova ćerka je bila tu uz mene. Jednostavno se desila ljubav, neke stvari ne možete rečima da objasnite - kaže on.

S obzirom na to da je Vasiljković od supruge stariji 24 godine, on ima plan za zajedničku budućnost.

- Kad Marija jednog dana ostari i umre, ja ću naći mlađu i meni će da ostane kompletna imovina. To mi je plan. Odmah ću da nađem neku zanosnu mladu i ima da uživam - našalio se on apropo razlike u godinama.

Kapetan Dragan
foto: Privatna Arhiva

Kapetan Dragan nam je dostavio i zajedničku fotografiju sa suprugom na kojoj se jasno vidi kako su srećni i nasmejani. Da ljubav ne zna za godine i prepreke, dokaz je njihov odnos. Dragan kaže da je njihova ljubav čista kao dečja suza. Njih dvoje uživaju u svojoj oazi mira na planini pokraj Beograda i životinjama, kojima su maksimalno posvećeni.

Kapetan Dragan
foto: Privatna Arhiva

- Vidite kako mi medved zatvorenih očiju ljubi ženu. Došlo mi je da ga prebijem, da nema toliku glavu, al' rekoh, neću da pravim skandal, pametniji popušta - šali se Dragan.

Njegov najbolji prijatelj, a otac njegove druge supruge Vuk Bojović, preminuo je 17. septembra 2014.

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić

Bonus video:

00:07

Pevačica raskrinkala sve: Ovako izgleda bez filtera!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track