BUKTI ESTRADNI RAT! Saška Karan prozvala Eru Ojdanića da je ŠKRTICA, on je raskrinkao: Otkrio tajnu o njoj koju je čuvao 35 GODINA
Foto: Marina Lopičić

DRAMA

BUKTI ESTRADNI RAT! Saška Karan prozvala Eru Ojdanića da je ŠKRTICA, on je raskrinkao: Otkrio tajnu o njoj koju je čuvao 35 GODINA

Stars -

Saška Karan nedavno je prozvala kolegu Eru Ojdanića da pozove u kafanu, a onda naplati ceh insinuirajući da je škrtica.

Era Ojdanić
foto: Kurir televizija

- Neću ni da pominjem ime dotične koja je to izjavila, ali hoću da kažem da je prvi put od kad je ja poznajem da je nešto rekla iskreno i pošteno za medije. Pre negde oko 35 godina u mom motelu bila je tradicija održavanja Lipovičkih dani i noći i izbora za mis Lipovičkih dana i noći. I pojavio se moj kolega Milan Simić iz Valjeva. I tako on meni kaže: "Ero, prijatelju, kolega, doveo sam jednu malu koja hoće da peva, da joj ja pišem pesme. Može li da uzme mikrofon da je malo čujem, treba da joj radim prvu ploču? - počeo je Era za Pink.rs da prepričava događaj od pre 35 godina, pa nastavio:

Era Ojdanić
foto: Kurir Televizija

- Ja mu kažem: "Naravno, idi tamo kod orkestra, uzmi mikorofon i neka peva". Ja, pravo da vam kažem, tada nisam ni obratio pažnju na nju, imao sam druge obaveze, sastavljao sam žiri za izbor za mis. Kako je ona pevala, ja nemam blage veze. Ali naravno, moji vredni konbari, sve što su oni pojeli i popili, oni su im naplatili. Oni nisu bili moje zvanice. Moje zvanice iz medija i moji dragi prijatelji, naravno, za njih je sve gratis te večeri. Tako da eto, iskreno i pošteno, drago mi je da je ona (Saška Karan) prvi put nešto iskreno rekla - završio je Ojdanić.

Podsetimo, Saška Karan za Kurir je govorila o Ojdaniću. Naime, pevačica je govorila o škrticama i istakla da je posle nje Era najveća škrtica na estradi:

- Joj, moram prvo da pođem od sebe. Prva sam ja na listi. Posle mene Era Ojdanić. Kažu da zove goste i kolege u njegov restoran. Naruči im svašta pa pobegne, a konobar im sve naplati - rekla je Saška.

Saška Karan
foto: Printscreen/Red Tv

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

01:33

STEGAO ME JAKO OTPOZADI! Saška do detalja OPISALA šta joj je ERA radio! On BRUTALNO UZVRATIO: Obraz joj je ĐON (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track