CECI RAŽNATOVIĆ RODITELJI JEDNU STVAR NIKAD NISU OPROSTILI: Mira i Slobodan Veličković želeli su OVAKAV život svojoj ćerki!
Foto: Damir Dervišagić

imali drugačije planove

CECI RAŽNATOVIĆ RODITELJI JEDNU STVAR NIKAD NISU OPROSTILI: Mira i Slobodan Veličković želeli su OVAKAV život svojoj ćerki!

Stars -

Roditelji Svetlane Cece Ražnatović imaju mnogo razloga da budu ponosni na uspehe svoje starije ćerke.

Ceca Ražnatović
foto: ATA Images

Uostalom, i folk zvezda, iako retko objavljuje slike sa majkom Mirom i ocem Slobodanom, ne krije da je od njih dobila mnogo ljubavi i pažnje i da, mada su bili strogi prema njoj i sestri Lidiji, nema nijednu zamerku.

Mira Veličković
foto: Damir Devišagić

‒ Vrlo smo strogo vaspitavane: tačno se znalo šta je za devojke, a šta je za dečake. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset sati uveče iako se sve završava u ponoć. Mama sestri i meni kaže: “Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće“ ‒ prisetila se jednom prilikom folk zvezda.

Po svemu sudeći Ceca Ražnatović se, kao majka, i sama pridržavala oprobanog “recepta” iz detinjstva, pa je bila stroga prema svojoj deci Veljku i Anastasiji.

Mira Velićković
foto: Pritnscreen

Uprkos tome što je postigla uspeh kakvim se malo ko može pohvaliti na muzičkoj sceni, ne samo Srbije, već i regiona, roditelji Cece Ražnatović očekivali su i više od toga. Pogotovo majka, koja je po zanimanju učiteljica.

‒ Želela sam da studiram psihologiju. Bila sam na dobrom putu da to ostvarim, nikada nisam imala problem sa školom. Verovali ili ne, sav moj uspeh i ogromna karijera mojim roditeljima nikada nisu bili dovoljni. Nisu mi oprostili što nisam nastavila da se školujem i što nisam završila fakultet ‒ otkrila je.

Ceca Ražnatović
foto: ATA images

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:21

Ceca pevala milioneru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja