03:24

ZORJA O ZABRANI RUSIJI DA UČESTVUJE NA PESMI EVROVIZIJE: Umetnost je uvek oslikavala stanje u svetu

pesma evrovizije

ZORJA O IZBACIVANJU RUSIJE SA PESME EVROVIZIJE, NIJE HTELA DA ĆUTI: Umetnost je uvek oslikavala svet ZA SRBE IMA JASNU PORUKU!

Stars -

Zorja Pajić moćnim vokalom pokušaće u četvrtak, 03. marta da obezbedi plasman na Izbor za pesmu Evrovizije.

Nije malo onih koji su se zapitali zašto se numera Zorje Pajić kojom se predstavlja u prvoj polufinalnoj večeri na Pesmi za Evroviziju zove baš njenim imenom.

Zorja Pajić
foto: Kurir Televizija

- Zorja je stanje. Nije osoba, nisam ja. To je nešto što sam ja težila da budem. Trema je tu. Prikazaću Srbiju koja nikad ne odustaje. Srbiju koja ostaje na svojim čvrstim tradicionalnim nogama, ko god da je napada. I pokazaću lepotu koju mi nosimo iznutra - rekla je pevačica Zorja Pajić.

Zorja je komentarisala i ratno rusko-ukrajinsko stanje koje se odrazilo i na muzičko takmičenje. Rusija je diskvalifikovana, a ukrajinskoj učesnici je nađena zamena.

Zorja Pajić
foto: Kurir Televizija

- Umetnost je uvek oslikavala stanje u svetu, u narodu, svetu, šta nekoga boli. Žao mi je što je situacija takva kakva je. Žao mi je što Rusija neće učestvovati - kaže Zorja.

Nastupa Trećeg dana u trećem mesecu, pod rednim brojem tri.

Zorja Pajić
foto: Kurir Televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:40

Čestitke poznatih za 2022: Dara Bubamara, Ivana Models, Zorja, Kija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track