14:17

Bivši makro otkrio tajne estrade, pa komentarisao Šaka Polumentu IMAO SAM PRAVILO

tajne javnog života

DOLAZILE SU MALOLETNICE DA PITAJU ZA POSAO Bivši makro otkrio tajne estrade, pa komentarisao PORNO SKANDAL Šaka Polumente

Stars -

Mediji ovih dana ne prestaju da pišu o skandalu u kojem se ponovo našao crnogorski pevač Šako Polumenta. Njega je jedna maloletna devojčica optužila da joj je slao eksplicitne video snimke, slao neprimerene poruke i pozivao na intimne odnose. Ovo inače nije prvi put da je Šako devojkama slao eksplicitne snimke i pozivao ih na seksualne odnose. Zašto javne ličnosti dovode sebe u ovakve situacije zbog kojih ih javnost oštro osuđuje i kako komentariše postupak pozantog pevača, pričao je za Kurir Mihailo Maksimović, nekadašnji estradni makro.

Mihajlo Maksimović, Makro, Prostitucija
foto: Nemanja Nikolić

- Možda nisam prava osoba da komentarišem šta je moralno, a šta nemoralno, pošto se moj bivši posao osuđuje kao nemoralan, ako se ja ne slažem sa tim. Kroz moj posao radio sam sa poznatim osobama. Što su uspešniji, to su sobodniji. U džet setu je takva atmosfera. Nikada nisam sarađivao sa maloletnicama, niti bih ja kao ja bio sa maloletnicom - Mihailo Maksimović, nekadašnji estradni makro.

Bivši estradni makro kaže da se u javnom životu, odnosno estradi, svašta dešava.

Mihajlo Maksimović
foto: Kurir televizija

- Vidim da se u javnom životu svašta dešava. I kod muškaraca i kod žena. Verovatno je Šako poklekao u jednom momentu. Javne ličnosti treba da budu primer. U mom poslu javne ličnosti su strogo vodile računa o diskreciji. Sve je to bila stroga tajna. Treba da znate da su neki skandali čak i namešteni, konkretno za neke snimke koji su procureli o nekim osobama. Smatra se da su namerno pušteni da bi podigli popularnost, kao što i jesu. Naše društvo voli teme o s*ksu i sve što je vezano za s*eks - Mihailo Maksimović, nekadašnji estradni makro.

Mihajlo Maksimović
foto: Kurir televizija

Maksimović ističe da je imao važno pravilo u svom bivšem poslu, a to je da nije hteo da sarađuje sa devojkama koje se pre toga nisu bavile prostitucijim.

- Nikada mi se nije desilo da mi je neko tražio uslugu maloletnice, ali mi se desilo da su se javljale maloletnice da raže posao. Nikada nisam hteo da sarađujem sa njima. One su već bile u tom poslu kada su mene kontaktirale. Samostalno su dolazile do klijenata. Ja sam imao pravilo da ne sarađujem sa devojkama koje se pre toga nisu bavile prositucijom, tako da sam ja, što se tiče moralnosti imao sa te strane mirnu savest - rekao je Mihajlo Maksimović.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:00

NAJPOZNATIJI ESTRADNI MAKRO PONOVO ŠOKIRA! Maksimović ima NOVI PLAN, evo čime hoće da se bavi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track