OVČJE PROSTIRKE, KRISTALNI LUSTERI, ANTIKVITETI: Zavirite u VILU Elene Karić od 300 kvadrata, u SUVI LUKSUZ uložila MILION €!
Foto: Printscreen/Instagram, Aleksandar Jovanović

sama dekorisala i sređivala

OVČJE PROSTIRKE, KRISTALNI LUSTERI, ANTIKVITETI: Zavirite u VILU Elene Karić od 300 kvadrata, u SUVI LUKSUZ uložila MILION €!

Stars -

Elena Karaman Karić u samoj divljini na Kosmaju, usred šume, sagradila je svoj dom u koji je uložila, kako se piše, oko 1.00.000 evra dom na Kosmaju nakon razvoda od Jugoslava Karića. Elena sad, kako su preneli komšije, u dvoruštu pravi hram za rituale, koje svakodnevno obavlja.

Naime, Elena i Jugoslav odmah nakon razvoda prodali su imanje i kuću na Kosmaju porodici Novaka Đokovića, nakon čega je dizajnerka nameštaja odlučila da sebi kupi novo imanje, nedaleko od starog. Ovoga puta Elena je uz plac kupila i šumu, kako bi uživala u tišini i imala prostora i vremena da se poveže sa prirodom.

Za godinu dana Elena je sagradila vilu od 300 kvadrata za koju je sama dizajnirala nameštaj, a oko uređenja enterijera posebno se potrudila.

- Elena je sama dizajnirala nameštaj, ali i neke antikvitete je već naručivala iz inostranstva, a koji su autentični i unikatni pa im je cena više desetina hiljada evra. Vila koja je usred šume izgleda bajkovito i ujedno moderno, a od cene koje je uložila zastaje dah. Čuo sam da je uložila preko milion evra. Kako za gradnju, tako za nameštaj i razne antikvitete i slike kojima će opremiti enterijer. Ona je veliki ljubitelj umetnosti, a dela vrhunskih majstora koštaju. Ne žali novac, samo da je opremi kako je zamislila - rekao je svojevremeno dobro upućen izvor.

Inače, na fotografijama koje je modna kreatorka podelila možemo da vidimo kako je Elena vodila računa i o najsitnijim detaljima. Ogroman kristalni luster, krznene prostirke na foteljama i skulptule deo su njenog doma i sve odiše otmenošću i luksuzom.

kurir.rs

Bonus video:

00:15

Elena Karić objavila detalje obreda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track