LUKAS OTKRIO KAKO MU SE SVIĐA SNAJKA! Neću im PEVATI i držati koncert na venčanju, a evo šta je rekao o POKLONU!
Foto: Nenad Kostić

PONOSAN

LUKAS OTKRIO KAKO MU SE SVIĐA SNAJKA! Neću im PEVATI i držati koncert na venčanju, a evo šta je rekao o POKLONU!

Stars -

Folker Aca Lukas oženio je najstarijeg sina Lazara, a proslava je u jednom beogradskom restoranu.Lukas je dao i prvu izjavu nakon crkvenog venčanja, pa nije krio koliko je srećan.

Lazar Vuksanović, svadba
foto: Nenad Kostić

- Nema srećnijeg dana. Zadovoljan sam snajkom. Šta ima da ga savetujem? On ima 27 godina, ako napravi grešku - ispraviće. Snajka je super, dobra devojka. Neću pevati. Verovatno samo prvi ples, ali neću pevati sinu koncert sada. Neću sada da otkrivam šta sam poklonio sinu. Otišao sam do kuće, pa sam došao u crkvu. Biće građansko venčanje ovde u sali - rekao je Lukas, a onda se osvrnuo na pobedničku pesmu koja će našu zemlju predstavljati na Evrosongu.

Aca Lukas
foto: Pritnscreen

- Probao sam da uradim nešto dobro i lepo za svoju zemlju, ali nisam uspeo. Pobednička pesma mi se ne dopada, bilo je mnogo boljih pesama. To ima neku foru. Nisam se naljutio, nisam ni besan... Mene mi nije žao, ja sam u životu uradio sve što sam hteo. Namešteno mi je da ne pobedim, sasvim slučajno je pobedilo pranje ruku u lavoru. Sve je trebalo drugačije da bude, ali im je Lukas pomrsio konce. Bilo bi mi drago da je Saja Jo pobedila, bilo je tu još dobrih pesama.

Lazar Vuksanović, svadba, Aca Lukas
foto: Nenad Kostić

Kurir.rs/I.B/Pink.rs

Bonus video:

01:21

Aca Lukas o Beoviziji za Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track