Biće manje folka na Pinku

Željko Mitrović odlučio

Biće manje folka na Pinku

Stars -
Vlasnik televizije Pink odlučio da u novoj sezoni znatno umanji broj emisija koje propagiraju narodnu muziku

Sve se menja.Željko Mitrović, vlasnik i generalni direktor TV Pink, doneo je odluku da na svojoj televiziji drastično smanje narodnjake.- Moram da kažem da će broj programa s narodnom muzikom biti smanjen, značajno! - naglasio je Mitrović na jučerašnjoj pres konferenciji:- Odlučili smo da domaće projekte podignemo na najveći mogući nivo. Deset je potpuno novo. Jedan od glavnih razloga za promene jeste popis stanovništva u Srbiji. Došlo je do porasta broja ljudi u urbanim sredinama. To nas je navelo da naš program oblikujemo na drugačiji način, što znači da će biti usmeren na mlađu populaciju, pre svega na one od 18 do 49 godina.Mitrović je obelodanio i novi slogan svoje kompanije.- Prva ideja o sloganu nove sezone bila je „Gledaj domaći“, ali smo se onda predomislili, pa će slogan glasiti „Znamo se“! Shvatili smo da su promene bile neminovne - zaključio je Željko.

Ognjen Amidžić i Damir Dervišagić
Ognjen Amidžić i Damir Dervišagić

Udaraju na „Sulejmana“Mitrović mnogo nade polaže u seriju „Sever i Jug“, koja postiže neverovatan uspeh gde god se prikazuje, i veruje da će njom uspešno odgovoriti TV Prva.- Posedujemo i dve serije. Jedna od njih, „Sever i jug“, najuspešnija je u celom regionu. Njena gledanost je bolja od konkurentske serije. Govorim o turskoj seriji „Sulejman“. Oko te serije je vođena velika bitka, koja je trajala skoro osam meseci! - kazao je Željko.

Jelena Bačić Alimpić: Ostajem na Pinku!Voditeljka Jelena Bačić Alimpić ipak ostaje na TV Pink kao voditelj emisije „Dobro veče, Srbijo“!- Na moju zaista veliku radost, Pink se konačno finansijski stabilizovao! Dva su razloga zbog kojih sam razmišljala da odem. Prvo - finansijska situacija, a drugo - programska šema u kojoj više nisam mogla da se pronađem. Sad zaista verujem da će Pink biti mnogo više od onog što je nekada bio - kazala je Jelena za Kurir.

Fotograf Kurira ide u TurskuFoto-reporter Kurira Damir Dervišagić od Pinka je juče u nagradnoj igri na konferenciji za štampu na poklon dobio vaučer za dve osobe za odmor u Turskoj!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track