SLIČNOST JE NEVEROVATNA! DUŠICA JAKOVLJEVIĆ ISTA MAJKA: Ovo su roditelji popularne voditeljke, dobili su je kad su imali 20 godina
Foto: Damir Dervišagić

PORODICA NA PRVOM MESTU

SLIČNOST JE NEVEROVATNA! DUŠICA JAKOVLJEVIĆ ISTA MAJKA: Ovo su roditelji popularne voditeljke, dobili su je kad su imali 20 godina

Stars -

Popularna voditeljka Dušica Jakovljević objavila je jednom prilikom nekoliko porodičnih fotografija, a za to je imala specijalan razlog.

Kako je voditeljka tada navela, njeni roditelji su obeležavali 41. godišnjicu braka, a mnogi su odmah prokomentarisali koliko voditeljka liči na majku.

Dušica Jakovljević
foto: Printscreen/Instagram

Dušica je uspomenu podelila na svom Instagramu koja je tada raznežila sve.

"Dobili su me kada su imali po 20 godina i bila sam čist plod njihove ljubavi i želje da ceo život provedu zajedno! Na ovoj fotki ja punim četiri godine, a i dalje, četrdeset godina kasnije, zajedno duvamo svećice! Hvala vam što sam vam jedna jedina... I nadam se da vam nisam zadavala mnogo glavobolje. Tačnije, hvala vam što niste dozvolili da se vidi kada vas je zbog mene bolela glava... Nadam se da ću uskoro i ja moći da se pohvalim tako čistom i večnom ljubavlju, jer ste mi zadali ozbiljan zadatak! I nadam se da sam upola dobar roditelj, kao što ste vi meni svih ovih godina... Srećna vam 41. godišnjica braka! Volim vas", glasila je tada poruka Jakovljevićeve upućena njenim roditeljima.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

03:13

Oglasila se pevačica koja nas je predstavljala na Evroviziji u Ukrajini DALA JOJ SAVET ZA POBEDU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track