00:30

Prvi nastup Anastasije Ražnatovic u Parizu

da li je imala tremu?

POGLEDAJTE PRVI NASTUP ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ Cecina ćerka na sceni sa ČETVORICOM MUŠKARACA, vrckala, pa skinula OVO sa sebe! VIDEO

Stars -

Pevačica Anastasija Ražnatović održala je svoj prvi nastup u Parizu u jednom klubu.

Iako se nekoliko godina profesionalno bavi muzikom, dugo joj je trebalo da počne sa nastupima, ali je sada rešila da zapeva i pred publikom.

I dok je godinam medijima govorila kako joj je francuska prestonica najlepše mesto gde želi da otputuje, nije mogla ni da pretpostavi da će na samo nekoliko minuta od centra grada u jednom klubu održati koncert.

Publika je pesmu “Rane” dočekala sa gromoglasnim aplauzom, a potom im se obratila Anastasija.

- Dobro veče svima! Jako sam srećna što vas vidim u ovolikom broju! Dobro došli na moj prvi nastup pred publikom ikad - poručila je Ražnatovićeva, a nakon toga je nastavila da peva svoje, ali i hitove svoje majke.

Anastasija Ražnatović
foto: Instagram

Naslednica Svetlane Cece Ražnatović za svoj prvi nastup odabrala je ljubičasto odelo sa šljkoicama, dok je ispod sakoa imala minijaturni top koji joj je prekrio grudi.

Anastasija Ražnatović
foto: Instagram

Ona je imala i plesače na bini, sa kojima je oduševila publiku, a mnogi su se iznenadili što je Ražnatovićeva izvela performans četvoricom muškaraca u odelima.

Anastasija Ražnatović
foto: Instagram

Sudeći po video snimcima koje je podelila na svoj Instagram, na početku je bila pomalo stegnuta, dok se kasnije opustila i napravila sjajnu atmosferu.

Anastasija Ražnatović
foto: Instagram

Inače, kako se pisalo, ona je za ovaj nastup uzela 15.000 evra, a pregovarala je isključivo sa organizatorima popust svetskih zvezda.

Anastasiji su ispunjene i brojne pogodnosti, pa je tako imala privatnog vozača na raspolaganju, luksuzan hotel i sve sitnice koje poželi.

Po završetku koncerta Anastasiju su sačekali fanovi koji su želeli da se fotografišu sa njom, a ona je strpljivo delila autograme i fotografisala se sa svima. Organizatori nastup su joj potom saopštili da je oborila posećenost kluba koji postoji preko 20. godina, što je Anastasiju posebno obradovalo.

Odmah nakon završenog koncerta, Anastasija se zaputila u hotel.

Anastasija Ražnatović
foto: Instagram

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:17

Anastasija Ražnatović otputovala u Pariz sa tetkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track