ONA JE BILA KUMA ŽESTOKIH MOMAKA S VRELOG BG ASFALTA 90-IH: Kad joj je dečko POGINUO, nestala je sa SCENE, a i danas je FATALNA
Foto: Printscreen/YT

ŽIVELA JE ŽESTOKO

ONA JE BILA KUMA ŽESTOKIH MOMAKA S VRELOG BG ASFALTA 90-IH: Kad joj je dečko POGINUO, nestala je sa SCENE, a i danas je FATALNA

Stars -

Folk pevačica Lela Andrić bila je udata za kontroverznog biznismena Srđana Adžemovića devedesetih godina, međutim nju su povezivali sa mnogim opasnim muškarcima.

Lela Andrić je u prvoj polovini devedesetih, imala ogroman hit "Čarobnjakov sin" koji je tada bio i te kako popularan.

Atraktivna, plavokosa, pored takve pesme, osvajala je i izgledom, pa je sve obećavalo da će biti velika folk zvezda. Međutim, ona nije imala to u planu već se u jednom trenutku potpuno povukla sa scene.

❤️❤️❤️❤️

Објава коју дели Lela Andric (@lela_andric_official) дана

Svojevremeno je internetom kružila njena fotografija na kojoj se ljubi sa Đorđem Božovićem Giškom, jednim od najpoznatijih kriminalaca tog vremena, a spekulisalo se i o brojnim aferama.

Ona se na tu temu nikad nije oglasila, te nije ni potvrdila ali ni demantovala brojne glasine. Koliko su Lela i Giška bili zajedno, i dalje je ostalo nepoznato.

Inače, Giška je ubijen 1991. godine pod nerazjašnjenim okolnostima tokom bitke za Gospić.

foto: Instagram/Legende Devedesetih

Lela je bila kumovskim odnosima sa Branislavom Lainović Dugim, koji je ubijen na Konjarniku, i Sredojem Šljukićem Šljkukom, kojeg su likvidirali na Novom Beogradu.

foto: FB/Legende devedesetih

Kurir.rs/Foto Printscneen

Bonus video:

08:21

LJUDI SE SVE VIŠE INTERESUJU ZA EKOLOGIJU I ZDRAVU HRANU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track