SLOBODNO SE MOŽETE NASMEJATI JER SU ZAVRŠILI BEZ POVREDA! Pogledajte PADOVE poznatih, leteli su sa scene kao pokošeni!
Foto: Damir Dervišagić

hit

SLOBODNO SE MOŽETE NASMEJATI JER SU ZAVRŠILI BEZ POVREDA! Pogledajte PADOVE poznatih, leteli su sa scene kao pokošeni!

Stars -

Brojne poznate ličnosti doživele su veoma neprijatne situacije tokom svojih nastupa ili gostovanja u emisijama. Ipak, kako se činilo, dobro su se snašli tokom svojih pehova.

Kada prođu bez posledica, padovi poznatih ličnosti nasmeju čitavu zemlju i nikada se ne zaboravljaju.

Tako je voditelj Medić pao nasred studija pred kamerama kada je hteo da isprati gošću Nedu Ukraden.

Zvezde Granda, Neda Ukraden
foto: Printscreen/Zvezde Granda

Poslednja u nizu koja je podigla prašinu padom na sceni je voditeljka Dragana Katić. Naime, ona se saplela tokom emisije "Nikad nije kasno", te je pala nasred scene, ali je brzo ustala i nastavila kao da se ništa nije dogodilo.

gif padanje
foto: Twitter

Prisutni su joj odmah pritekli u pomoć, a ona se na visokim potpeticama vratila na scenu i uprkos bolovima, nastavila sa radnim zadatkom kao da se ništa nije dogodilo.

Pad koji se definitivno pamti je onaj kada je pevačica Lepa Brena u visokim štiklama pala na bini, a potom se samo nasmejala i nastavila da peva. Lepa Brena je nekoliko puta pala na sceni, ali se svaki put ponela kao profesionalac.

Lepa Brena
foto: Pritnscreen

Suzana Mančić je pala 2011. godine, na samom početku emisije "Pesma plus bingo plus" na stepenicama u studiju RTS i pri tom povredila levo rame. Voditeljka je, uprkos bolovima, nastavila snimanje do kraja. Kada su se kamere ugasile, prevezena je u Urgentni centar.

Suzana Mančić
foto: Pritnscreen

Ana Bekuta svojevremeno je bila u "transu", tokom jednog svog nastupa u Aleksandrovcu gde je pala sa pozornice. Ona je tada sjajno odreagovala, te je, nakon početnog šoka, ustala, i rekla "Nisam se ubila". Ana je nastavila da peva posle ovog incidenta.

Ana Bekuta
foto: Printscreen

Mina Kostić 2007. srušila se na sceni tokom izvedbe jedne svoje pesme. Njen snimak pada i dan danas kruži internetom. Naime, folkerka se tada okliznula i pala na zadnjicu, muzičar iza nje je skočio da joj pomogne, ali nije bilo potrebe jer je ona već bila na nogama.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

02:56

Dara Bubamara ponovo progovorila o ukradenoj pesmi i Evroviziji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track