TAMARA ĐURIĆ UMALO UMRLA ZBOG VEŠTAČKE G*ZE, A SAD STAVILA NOVU! Dala 200.000 € na PLASTIČNE OPERACIJE, evo šta je uradila na sebi
Foto: Privatna Arhiva

REMONt

TAMARA ĐURIĆ UMALO UMRLA ZBOG VEŠTAČKE G*ZE, A SAD STAVILA NOVU! Dala 200.000 € na PLASTIČNE OPERACIJE, evo šta je uradila na sebi

Stars -

Tamara Đurić stavila je novu g*zu, ekskluzivno saznaje Kurir. Nakon što je pre tri godine preživela pravu dramu kada je bila na ivici smrti zbog komplikacija koje su joj izazvali silikoni u zadnjici, starleta je ponovo otišla pod nož. Ovoga puta, Đurićevoj je njen plastični hirurg na privatnoj klinici u Beogradu obavio intervenciju. To zadovoljstvo koštalo ju je 20.000 evra.

Tamara je poznata po tome da maksimalno vodi računa o svom telu, pa ne izalzi iz teretane, ali često posećuje i plastičara, a na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje fotografije trbušnjaka, vitke linije i oblina.

Tamara Đurić
foto: Privatna Arhiva

Đurićeva je potvrdila naša saznanja da ima novu guzu.

- Ja sam esteta i želim da izgledam lepo. Iskeno, volim da izgledam lepo po cenu da rizikujem zdravlje.

Ineteresantno je i to da pored toga što vodi računao svom besprekornom izgledu, Tamara stiže i da bude dobar roditelj svojoj ćerki Tamari od koje se ne odvaja. Naslednicu vodi sa sobom na sve tretmane za ulepšavanje, u teratnu, restorane, a čekamo trenutak kada će sa njom i da izlazi u noćni provod.

Tamara Đurić
foto: Privatna Arhiva

Starleta nikada nije krila da joj nije problem da ide pod nož, a do sada je više puta radila mačje oči, grudi i zadnjicu. Kad se podvuče crta Đurićevu je lepota, kako saznajemo, do sada koštala oko 200.000 evra, upravo zbog toga što je intervencije radila po nekoliko puta. Tamara je sada zadovoljna kako izgleda i, kako kaže, nema nameru da više ide pod nož.

Tamara Đurić
foto: Privatna Arhiva

- Ja sam ostvarena žena. Potpuno sam zadovoljna svojim izgeldom,. Ništa ja tu ne bih menjala. Uzalud devojkama estetska hirurgija kad se ne bave sobom, ne vode računa o svom zdravlju, ne bave se sportom i ne vode računa o ishrani. Ono što ja najčešće viđam je nečisto lice pretrpano šminkom i to usred bela dana. Eto, na primer ja se nikada ne šminkam- poručuje Tamara.

Tamara Đurić
foto: Privatna Arhiva

Lj.S.

Bonus video:

01:32

Specijalno izdanje emisije Sceniranje! Gosti Ivica Dačić, Milica Pavlović i Ivana Dudić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track