Najnovije vesti

12 PUNIH GODINA POKUŠAVAM DA OŽIVIM TRENUTKE PROVEDENE SA NJOM! Karamela progovorio o smrti Ksenije Pajčin!
Foto: Dragana Udovičić

tuga ne prestaje

12 PUNIH GODINA POKUŠAVAM DA OŽIVIM TRENUTKE PROVEDENE SA NJOM! Karamela progovorio o smrti Ksenije Pajčin!

Stars

Pevačicu Kseniju Pajčin je pre 12 godina, 16. marta ubio dečko Filip Kapisoda, nakon čega je sebi oduzeo život. Mnoge poznate ličnosti nikada neće prežaliti ono što joj se desilo, a jedan od njih je i Karamela.

Goran Stojicevic Karamela
foto: Kurir Televizija

Goran Stojićević Karamela je bio Ksenijin dobar prijatelj i često su se zajedno pojavljivali u javnosti. On se oglasio za Informer.rs i otkrio da se seća svakog zajedničkog trenutka provedenog sa pokojnom Ksenijom:

- 12 punih godina uz njene slike, slušajuci njene pesme i gledajući njena TV gostovanja pokušavam da oživim trenutke provedene sa njom. Svake godine posećujem njen večni počinak ne samo 16. marta već kada god osetim da mi nedostaje. Nemam šta drugo da kažem. Izvinite, ali intervjue ne dajem. Hvala Vama na razumevanju - rekao je Karamela za Informer.rs.

Ksenija Pajčin, Filip Kapisoda
foto: Dado Đilas, Printscreen/Youtube

Podsetimo, prema izvorima bliskim istrazi, otkriveno je da je Ksenijino telo bilo u hodniku, a Filipovo u sobi, dok je pored njega bio pištolj. Pevačica je imala ulaznu i izlaznu ranu na glavi, dok je maneken imao samo izlaznu ranu na temenu, što je ukazalo na to da je Filip ubio Kseniju, a onda pucao u sebe. Spekulisalo se o tome da su se njih dvoje svađali danima pred ovu tragediju, a da je nakon kobnog sukoba Ksenija obukla jaknu i krenula iz stana, ali ju je Filip ubio na vratima.

Ksenija Pajčin
foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/S.M./Informer.rs

Bonus video:

KARAMELA PROGOVORIO O NAJVEĆOJ TRAGEDIJI! Njena smrt posebno ga je pogodila
02:35

KARAMELA PROGOVORIO O NAJVEĆOJ TRAGEDIJI! Njena smrt posebno ga je pogodila

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja