GRADONAČELNIK BANJALUKE ČESTITAO TANJI SAVIĆ ROĐENDAN! Pevačica otkrila da li su se SRELI na Kopaoniku i da li je ZALJUBLJENA!
Foto: Printscreen/Pink TV, Damir Dervišagić

ISKRENA

GRADONAČELNIK BANJALUKE ČESTITAO TANJI SAVIĆ ROĐENDAN! Pevačica otkrila da li su se SRELI na Kopaoniku i da li je ZALJUBLJENA!

Stars -

Pevačica Tanja Savić danas slavi rođendan i tom prilikom uključila se direktno sa Kopaonika, gde je oduvala svećice, pa progovorila o svim aktuelnostima iz svog života.

- Poželela sam sebi da budem zdrava, jer sada živimo u neizvesnosti. Nije mi bilo u planu, ja i moj menadžer imamo takav dogovor da nemamo dogovor, rekla sam da mi je rođendan 20. marta i volela bih da ništa ne radim tog dana - počinje pevačica.

Tanja Savić
foto: Printscreen/Premijera

Otkrila je i kako su joj sinovi čestitali ovaj divan dan.

- Stvarno je bilo lepo, ja sam tu uvek za svoju publiku. Što se tiče moje dece, oni su mi poslali video-poruku koja je bila toliko slatka. Oni su kod mog brata i pevali su mi ''Danas nam je divan dan'', oduševila sam se i poslala im nazad svoj video snimak - otkriva Tanja u emisiji ''Premijera Vikend Specijal''.

- To se negde nagradi i vrati kao nešto najlepše, činim dobro kako bi mi se vratilo. Sve je karma. U poslednje vreme mnogo radim, ne mogu mnogo da se posvetim sinovima. Trudim se da kada sam sa njima, da im posvetim pažnju. U školi im je zaista prelepo, sada su se navikli, imaju društvo i simpatije. Mnogo mi se sviđa škola - kaže ona.

Otkriva i kako joj je bilo dok je prolazila kroz agoniju u borbi za starateljstvo nad sinovima.

Tanja Savić
foto: Printscreen/Premijera

- Mnogo mi je značilo što je čitava nacija bila uz mene. Ljudi vi ne shvatate koliko je to meni pomoglo, dok sam čitala poruke podrške suze su mi išle. To mi je bila potvrda da sam uradila pravu stvar, mnoge žene se susreću sa takvim problemima - priča Tanja.

Ovom prilikom otkrila je i da li joj je Draško Stanivuković čestitao rođendan, s obzirom da se mnogo spekuliše o njihovoj romansi.

- Čestitao mi je rođendan, nismo se videli. Da sam zaljubljena ne bih to krila, nema potrebe za tim. Ja sam uvek za ljubav, emotivna sam i maštam o princu na belom konju, ali obično dođe konj samo - otkriva Savićeva.

Tanja Savić
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

02:53

TANJA SAVIĆ PRVI PUT OTKRILA ZAŠTO JE NAPUSTILA OGNJENOVU EMISIJU: Amidžić je najveći KRIVAC!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track