00:21

STANIVUKOVIĆ JE ISPALIO NA KOPU: A evo kakav je šok Tanja doživela kad je došla u rodno Smederevo

čestitke

STANIVUKOVIĆ JE ISPALIO NA KOPU: A evo kakav je šok Tanja doživela kad je stigla u rodno Smederevo i videla BILBORD (VIDEO)

Stars -

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković boravio je na Kopaoniku gde je održao predavanje studentima Ekonomskog fakulteta u jednom hotelu, a u istom danu na planini je stigla i pevačica Tanja Savić sa kojom, mesecima unazad, povezuju političara.

Savićeva je u subotu imala nastup na Kopaoniku u jednoj diskoteci i ujedno i proslavila rođendan, kojem Draško Stanivuković nije prisustvovao, iako je poznato da obožava njene pesme i rado je viđen gost na njenim koncertima. Pevačica je zbog ovoga, kako tvrde izvoru, bila izuzetno tužna i neraspoložena, te ju je sestra sve vreme tešila.

Tanja Savić
foto: Kurir

Ipak, nakon navodnog razočaranja, Tanju je dočekalo iznenađenje u rodnom Smederevu.

Naime, njen fan Nikola uspeo je da je obraduje, tako što je u gradu postavio njen bilbord, na kom je pisala čestitka za rođendan.

Tanja Savić
foto: Printscreen

- Samo budi nasmejana, ja te baš takvu pamtim. Srećan rođendan, Tanja - pisalo je na bilbordu, a pevačica se na Instagramu zahvalila fanu.

Ipak, tu iznenađenjima nije bio kraj, pa je tako pevačica dobila i specijalnu tortu, a kao dekoracija su stajale figurice nje sa sinovima.

Tanja Savić
foto: Printscreen

Bonus video:

02:53

TANJA SAVIĆ PRVI PUT OTKRILA ZAŠTO JE NAPUSTILA OGNJENOVU EMISIJU: Amidžić je najveći KRIVAC!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track