SRPKINJA UŠLA U ITALIJANSKI RIJALITI: Jovana Švonja posle divljanja autom od 196 km/h ne ŽELI da je POZNAJU KAO ŽENU FUDBALERA!
Foto: Printscreen/Instagram

VOLI ROKENROL, S*KS I PICU

SRPKINJA UŠLA U ITALIJANSKI RIJALITI: Jovana Švonja posle divljanja autom od 196 km/h ne ŽELI da je POZNAJU KAO ŽENU FUDBALERA!

Stars -

Manekenka i žena fudbalera Filipa Đorđevića, Jovana Đorđević Švonja, sve je iznenadila odlukom da se takmiči u jednom italijanskom rijalitiju.

Jovana Đorđević, Jovana Švonja
foto: Printscreen/Instagram

Tako je na TikTok-u osvanuo je snimak Jovaninog predstavljanja pred ulazak u šou, a lepa manekenka pred polazak u avanturu, rekla je:

- Ne želim da me poznaju kao ženu fudbalera, ja sam Jovana Đorđević - rekla je na samom početku intervjua Jovana, a potom otkrila šta voli:

- Volim rokenrol, s*ks i picu - kroz osmeh je rekla manekenka.

Jovana Švonja
foto: Printscreen/Tik Tok

- Kada nešto želim, ja ću to sebi i priuštiti. Tvrdoglava sam i želim da pobedim u rijalitiiju - poručila je Đorđevićeva.

Podsetimo, supruga nekadašnjeg reprezentativca Srbije i fudbalera Crvene zvezde Filipa Đorđevića Jovana Švonja našla se nedavno u žiži javnosti, kada je napravila više prekršaja na putu Beograd - Šid.

Jovana Švonja
foto: Printscreen/Tik Tok

Policija je tada na teritoriji Novog Beograda zaustavila automobil marke BMV kojim je nekadašnja manekenka upravljala brzinom od 196 kilometara na čas i to na na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas.

Daljom kontrolom utvrđeno je da joj je istekla vozačka dozvola, a sa njom u automobilu bila su i deca starosti 4 i 6 godina, zbog čega joj je izrečena novčana kazna u visini od 120.000 dinara, a dobila je devet meseci zabrane upravljanja motornim vozilom i 15 kaznenih poena.

Jovana Švonja, Filip Đorđević
foto: Instagram

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:25:44

SCENIRANJE 20.02.2022. ANA KORAC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track