Travelland AKCIJA: Popusti za rani buking + dodatni SAJAMSKI POPUSTI Aranžmani za Uskrs, 1. Maj, letovanje 2022.
Foto: Promo

Travelland AKCIJA: Popusti za rani buking + dodatni SAJAMSKI POPUSTI Aranžmani za Uskrs, 1. Maj, letovanje 2022.

Stars -

U nedelji Sajma turizma iskoristite snižene cene za omiljene destinacije na koje ste dugo čekali: Turska, Egipat, Španija, Crna Gora, Hrvatska, Krit, Rodos, Kipar, Dubai…

Kada kažemo letovanje, jedna od destinacija koja nam je sigurno na pameti je Turska.

Za sve ljubitelje komletnog uživanja u svom odmoru uz prvoklasnu uslugu domaćina, Turska je destinacija broj jedan. Agencija “Travelland” ovih dana odobrava posebne popuste na aranžmane za svoje putnike. Naime, prilikom uplate 20% od vrednosti aranžmana, pored popusta na rani buking ostvarujete i dodatni SAJAMSKI POPUST od 5% za Antalijsku i Egejsku regiju Turske. Raznovrstan je izbor hotelskog smeštaja visokog kvaliteta. A neki od primera koji se izdvajaju nalaze se u Bodrumu - Ayaz Aqua 4* i Yelken Mandalici 4*.

Ayaz Aqua 4* je hotel odlično pozicioniran u zalivu Gumbet, smešten na sopstvenoj peščanoj plaži. Letnja sezona počinje terminom 11.6. U hotelu Yelken Mandalici 4* dvoje dece do 12 godina imaju besplatana smeštaj. Povodom Sajma turizma agencija “Travelland” odobrava dodatnih 5% popusta na cene aranžmana sa važenjem akcije do 27.3. Popusti se odnose i na hotele:

- Wasa Hotel 3* u Alanji - Daima Biz 5* u Kemeru

Za rezervacije tj. uplate od samo 99 evra po osobi ostvarujete dodatnih 5% popusta i za HURGADU. Inače, čuveni rizorti sa all inclusive uslugom mogu umati snižene cene od 30% pa do 50%, u zavisnosti od izbora hotela. Ovakva prilika se ne ispušta tek tako.

Travelland
foto: Promo

MAJORKA – uvek egzotična ponuda koja je i te kako dostupna. Uplatite 20% od vrednosti aranžmana i ostvarite popuste na rani buking + sajamski popust od 5%. Hotel koji preporučujemo iz ponude je Sol Guadalupe 4*, na svega 200 metara od plaže kao i Ipanema Park 3* u mirnom delu mesta El Arenal. Atraktivna destinacija u Španiji je naravno i popularni Ljoret de Mar, a hoteli koje toplo preporučujemo za letnju sezonu 2022. su Alegria Fenals Mar 3* i Maria del Mar 4*.

Ne zaboravimo Grčku! Posebno blago Grčke su njena ostrva. Rodos se ubraja u najlepša. Četvrto je po veličini, a najveće je ostrvo Dodekaneza. Hoteli koji se izdvajaju iz ponude agencije “Travelland” za ovu letnju sezonu su Olympia sun 3* i Rhodos Horizon Blu 4*.

Travelland
foto: Promo

KRIT ima čaroliju koja druga grčka ostrva nemaju. Izazov je upoznati se sa njegovom istorijom i istraživati skrivena mesta. Boravak može biti u hotelima Central Hersonisos 3* i Eri Beach & Village 4*, a na cene se odobrava dodatni sajamski popust od 5%.

Pre nego što odete na svoj zasluženi letnji odmor, napravite predah za prolećne praznike. Pored evropskih metropola, u ponudi za Uskrs po sniženim cenama je ostrvo KIPAR. Što se ne biste uživali na plaži u proleće! A na čuvenoj Nisi plaži, a na oko 33 km od centra mesta Aja Napa nalazi se hotel Adams Beach 5*. (Kipar ma 7 noćenja direktnim letom – Air Serbia). Kad je letovanje na Kipru u pitanju prilikom uplate 60% od vrednosti aranžmana ostvarujete dodatni popust 5%.

Travelland
foto: Promo

Dubai je tražen tokom cele godine, ali ne uvek i po dobrim cenama u ponudi. Sajamski popusti odnose se i na ovu luksuznu destinaciju, a važe do 27.3.2 Movenpick Jumeirah Lake Towers 5* i Hilton Ras Al Khaimah 5* su hoteli koje bismo uvek preporučili za boravak. Na vama je samo da se opredelite za broj dana – 6, 7, 8 ili 10 dana.

Nešto bliže destinacije, takoreći u susedstvu, koje možete posetiti tokom praznika i leta su Crna Gora i Hrvatska.

Za uplate 20% od vrednosti aranžmana i za ove destinacije ostvarujete dodatni SAJAMSKI POPUST od 5%. Preporuka smeštaja:

- Resort Amarin 4* / Rovinj - Gran Vista Plava Laguna 3* / Poreč - CARINE KUMBOR 5* / Herceg Novi - CARINE DELFIN BIJELA 4* / Bijela - CARINE HOTEL PARK 4* / Bijela

Travelland
foto: Promo

Svi zainteresovani mogu izvršiti rezervacije na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track