OVO JE MAJKA SNEŽANE DAKIĆ! Prvi put je u javnosti, do sada niko nije znao kako IZGLEDA, evo da li voditeljka liči na nju! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

majka i ćerka

OVO JE MAJKA SNEŽANE DAKIĆ! Prvi put je u javnosti, do sada niko nije znao kako IZGLEDA, evo da li voditeljka liči na nju! (FOTO)

Stars -

Bivša voditeljka Snežana Dakić veoma je aktivna na društvenim mrežama, gde neretko sa pratiocima deli razne savete i anegdote iz svog života.

Ona je ovog puta iznenadila sve kada je na storiju podelila fotografiju sa majkom, koju do sada nije nikada pokazivala. Naime, njih dve su pozirale povodom "Svetskog dana ćerki", dok su šopingovale u jednom tržnom centru.

Snežana Dakić
foto: Printscreen

„'Svetski dan ćerki'. Nas tri. I vi ste nečija ćerka“, poručila je Snežana, dok je u rukama držala svog psa.

Inače, i Sneđžana ima ćerku Lauru iz braka sa biznismenom Vladimirom Mikićem, ali se ona nikada ne eksponira u javnosti. Snežanina naslednica prošle godine je završila osnovnou školu, a Dakićeva je tada podelila njihovu zajedničku fotografiju.

- Mamina maturantkinja! Završili smo osnovnu školu - poručila je Snežana ponosno, a mnogi pratioci su sa oduševljenjem prokomentarisali kako je Laurin odabir haljine, koja je potpuno u skladu sa njenim godinama, pravi odraz majke koja je godinama vodila emisiju "Život u trendu".

Snežana Dakić
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

01:35

NISAM ŽELELA DA MI ĆERKU UČI NEKO KO DECU NAZIVA RUGOBOM: Snežana Dakić ODBILA da upiše mezimicu u Mikinu školu (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track