ANA NOSI TORBU OD 20.000 DOLARA: Teniserka se pohvalila LUKSUZNOM tašnom za koju postoji LISTA čekanja! (FOTO)
Foto: Profimedia

IMA SE, MOŽE SE

ANA NOSI TORBU OD 20.000 DOLARA: Teniserka se pohvalila LUKSUZNOM tašnom za koju postoji LISTA čekanja! (FOTO)

Stars -

Osim što važi za jednu od najlepših žena iz Srbije, Ana Ivanović važi i za jednu od najbolje obučenih. Bivša teniserka ima zanimljive modne kombinacije, a sada se pohvalila svojom novom torbom francuskog brenda "ermes", čuvenom "birkinkom" koja važi za jednu od najskupljih na svetu.

Ana Ivanović
foto: Instagram

Brojne svetske, ali i domaće javne ličnosti u svojoj kolekciji poseduju "ermes" tašnu na koju se čeka mesecima, a čija vrednost varira između 9.000 i 20.000 dolara, dok najskuplja na svetu košta nestvarnih 500.000 dolara! I naša Ana upisala se na listu ponosnih vlasnica ovog modnog detalja, a sada se pohvalila time kad je na Instagramu objavila fotografiju tokom šetnje.

Ana Ivanović
foto: Instagram

Ivanovićeva je izabrala jednostavnu odevnu kombinaciju, uske crne pantalone, čizme u istoj boji, kao i kraći kaput braon boje. Ipak, najviše pažnje privukla je njena tašna, čuvena "birkinka", koja se idealno slaže uz njen autfit. Modni znalci procenjuju da njen model košta oko 20.000 dolara, te da je napravljen od teleće kože, a na njega se čeka i do godinu dana i samo odabrani imaju priliku da ga kupe.

Ana Ivanović
foto: Printscreen

Njena objava dobila je veliki broj komentara, naročito žena, koje su pitale Anu koliko je platila tašnu, kao i da li joj ju je poklonio suprug Bastijan Švajnštajger. Inače, među domaćim javnim ličnostima vlasnice "birkinke" su Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša i Jana Todorović.

Ana Ivanović, Bastijan Švajnštajger
foto: Pritnscreen/Instagram

Kurir.rs/J.S.

Bonus video:

00:24

Novak i Jelena u ljubavnom plesu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track