MARININ LJUBAVNIK POBESNEO, PA TRAŽIO DA MU VRATI KLJUČEVE OD DŽIPA: Biznismen optužio Viskovićku da mu smešta da bi se RAZVEO!
Foto: Shutterstock, Damir Dervišagić

HAOS

MARININ LJUBAVNIK POBESNEO, PA TRAŽIO DA MU VRATI KLJUČEVE OD DŽIPA: Biznismen optužio Viskovićku da mu smešta da bi se RAZVEO!

Stars -

Vest da je Marina Visković u tajnoj vezi sa oženjenim biznismenom, a koju je Kurir juče objavio, izazvala je potpuni haos. Pevačicin ljubavnik pobesneo je što je to dospelo u javnost i napao ju je da je ona tu informaciju plasirala, nakon čega je tražio da mu vrati skupoceni "džip" koji joj je dao na korišćenje.

Marina Visković
foto: Shutterstock, Nemanja Nikolić

Kada je pročitao tekst u kome se navodi da je u šemi s Viskovićevom, biznismen je potpuno poludeo. Odmah je stupio u kontakt s njom i nastao je haos, najviše zbog toga što misli da je upravo ona namerno plasirala tu informaciju u javnost kako bi njegova žena, s kojom ima troje dece, saznala i kako bi se razveo.

Vikao na pevačicu

Naš izvor blizak pevačici kaže da je biznismen urlao na nju, da ju je napao jer mu je napravila problem, kao i da je supruga posumnjala da je reč o njemu. Žena je navodno odmah pozvala svoje prijateljice koje se kreću u tim krugovima i koje znaju gradske priče, ali je biznismen uspeo da ispegla stvar i da je ubedi da nije reč o njemu.

Marina Visković
foto: Printscreen/Premijera

Ipak, kako se ne bi uvalio u još veći problem, tražio je od Marine da mu vrati skupoceni "džip" koji joj je nedavno dao na korišćenje. Navodno, njih dvoje su se žestoko posvađali i trenutno ne razgovaraju, pa će pevačica poslati prijatelja da mu vrati automobil, tvrdi sagovornik. On veruje da će se njih dvoje nakratko primiriti i da se neće viđati neko vreme, dok se prašina ne slegne, te da će se pomiriti i nastaviti tajnu vezu.

Marina Visković
foto: Damir Dervišagić

Inače, ovaj biznismen iz Srbije živi i radi na relaciji Beograd-Minhen, a u oba grada vodi uspešne biznise. Dobro je situiran, zbog čega je na meti žena koje vole bogate muškarce, a po rečima sagovornika, slab je na poznate dame. Ipak, na društvenim mrežama se predstavlja kao porodični čovek i objavljuje uglavnom fotografije sa suprugom i decom, sa putovanja...

Pokušava da demantuje

Marina Visković juče je pokušala da demantuje vest o šemi s biznismenom, a koliko ju je pogodilo to što je objavljeno, govori njena objava na Instagramu.

- Je*iga. Znam da mnoge bolim. Postoji taj reciprocitet da, što vas više bolim, j*g, ja sam uspešnija. Stvarno, nažalost, a ja sam totalno kul lik u svom roze balonu, koga realno zabole za sve i za svakog - napisala je Marina, mada verujemo da mnogi nisu razumeli šta je htela da kaže.

Marina Visković
foto: ATA Images

Kurir.rs/ J. Stuparušić - Lj. Stanišić

Bonus video:

17:32

OD SMERNE I FINE DO VAMP DEVOJKE SA TETOVAŽAMA Marina Visković promenila fazon i stajling IZGLEDA NIKAD LEPŠE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track