02:00

Ako U Realu vide ovaj snimak momentalno će angažovati voditeljku Sceniranja , penale ne promašuje a brani kao panter

Nova nada srpskog fudbala

VODITELJKA SCENIRANJA LJILJANA STANIŠIĆ ZATRESLA MREŽU! Čuveni KOMPOZITOR Miša Mijatović na golu nije znao šta ga je snašlo! VIDEO

Stars -

Miša Mijatović doživeo je pravi šok kada je sa voditeljkom Ljiljanom Stanišić, odmerio snage na fudbalskom terenu.

Čuveni harmonikaš koji je ujedno i bivši fudbaler nije znao šta ga je snašlo kada je voditeljka emisije "Sceniranje" na Kurir televiziji počela da puca penale.

Ljiljana Stanišić, Miša Mijatović
foto: Nemanja Nikolić

Ljiljana koja je i poznata kao srčana i energična dama ostavila je srce na terenu i pokazala da je dobra i u sportu. Njih dvoje su pucali jedan drugom penale, a prva je počela Stanišićka. Prvi gol je odmah pao, a i Miša je uzvratio udarac. Međutim, naša novinarka je brzo promenila tok igre i povela, a uspešno je odbranila čak dva penala. Ova mini utakmica između predstavnika estrade i "sedme sile" dogodila se prošlog vikenda u Kraljevu i to na Mišinom terenu.

Ljiljana Stanišić, Miša Mijatović
foto: Nemanja Nikolić

- Bravo Ljiljo, prijatno si me iznenadila. Svi znaju koliko ja volim fudbal i bio sam odličan igrač, ali ti si se baš pokazala na terenu. Odlično pucaš, svaka čast, baš si precizna, nije čudo što te zovu britko pero - rekao je Miša kroz osmeh, što možete pogledati u kratkom videu.

Njih dvoje su igrali do tri dobijena gola, a utakmica se završila 3-1 za našu novinarku. S obzirom na to da je Stanišićka pobedila, dogovor je bio da Miša dođe u Sceniranje i odgovara na direktna i konkretna pitanja po čemu je Ljiljana inače i poznata. Mijatović je bez dileme pristao. Doduše, nije imao kud.

Ljiljana Stanišić
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:41

Voditeljka Sceniranja sija kao zlato

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track