NOVAKOV TRENER SEVINOM BIVŠEM PRODAO STAN OD 123m²: Milan Popović u toj zgradi bio podstanar, a već ima 2 VILE i FARMU u Zagrebu
Foto: Printscreen/Happy, Printscreen/Instagram

POSTAJE I KRALJ NEKRETNINA

NOVAKOV TRENER SEVINOM BIVŠEM PRODAO STAN OD 123m²: Milan Popović u toj zgradi bio podstanar, a već ima 2 VILE i FARMU u Zagrebu

Stars -

Bivši teniser i trener prvog reketa sveta Novaka Đokovića Goran Ivanišević (50) prodao je svoj stan u centru Zagreba Severininom bivšem partneru Milanu Popoviću, piše RTL Exkluziv.

Goran i Nives Ivanišević (40) sa sinom Oliverom iselili su se iz stana od 123 kvadrata, a kao novi vlasnik je firma Celanova, čiji je osnivač srpski kralj bakra Milan Popović.

U zemljišnim knjigama navedeno je da se stan sastoji od hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kuhinje, ostave, kupatilo, WC-a, dva degažmana kao i radne sobe. A kako je on uređen u nekoliko navrata pokazala je i Nives.

Inače, Popović je poslednjih godina u Hrvatskoj investirao uglavnom u nekretnine pa tako su u njegovom vlasništvu vila na Horvatovcu na kojoj se nalazi sedište njegove firme, hvarska vila bivše klizačice Idore Hegel (38) i farma u Vrbovcu.

Popović je pre izgradnje doma na Horvatovcu bio podstanar i to upravo u zgradi u kojoj su živeli Ivaniševići.

Milan Popović
foto: Printscreen/Happy

kurir.rs/RTL Exkluziv

Bonus video:

00:17

Severina u Beton hali snimala spot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track