PREKRSTIM SE I NA SVAKU IKONU PO STOTKA! Đani otkrio HIT detalj privatnog života, budi sinove usred noći i traži im OVO!
Foto: screenshot Pink tv

ISPRIČAO ANEGDOTU

PREKRSTIM SE I NA SVAKU IKONU PO STOTKA! Đani otkrio HIT detalj privatnog života, budi sinove usred noći i traži im OVO!

Stars -

Folker Radiša Trajković Đani otkrio je zašto ne mora da ide u crkvu da se moli bogu, pa ispričao da njegova dva sina Miloš i Marko imaju istetovirane ikone na telu, koje on celiva i kiti ih evrima.

Naime, dok je pevač pričao da on nema tetovaže, priznao je da je ponosan što su naslednici, kao inspiraciju odabrali verske motive s obzirom na to da su mu deca i rođena na velike svece.

Zatim je do detalja opisao kako poskida sinove, pa ih okadi i prekrsti se pred njihovim tetovažama ikona i zalepi novčanice na njih.

Radiša Trajković Đani
foto: ATA Images

- Za sada nemam tetovaže, a da se tetoviram, stavio bih lava. Inače, moja deca su rođena na praznike, Miloš na Vavedenje, Marko na Markovdan i istetovirali su Ostrog, Bogorodicu, Marko ima Belog anđela i razne neke ikone. Jednom sam došao kući, ono, veseo, pod gasom i razmišljam svi me pitaju da li idem u crkvu, a ja nisam stigao. Kažem Slađi: "Budi decu." Oni došli, pitaju: "Ćale, šta je bilo", a ja kažem: "Skidajte se dopola! Upali kandilo." Prekrstim se i na svaku ikonu po stotka. Posle toga Marko kaže: "Mama, kad nas tata skida opet" - pričao je Đani u emisiji "Amidži šou", a svi prisutni su prasnuli u smeh.

Đani Trajković
foto: Nemanja Nikolić

Folker je otkrio i da je u prošlosti bio zaljubljen u Suzanu Mančić i da mu je velika želja bila da se sretnu licem u lice, što mu se i ostvarilo kad je počeo da se bavi pevanjem.

- Kao mlad sam se stvarno ložio na Suzanu. Kad sam snimio prvi album za ZAM produkciju, na Pinku smo se upoznali - pričao je on, pa kroz smeh odgovorio na pitanje šta joj je tom prilikom rekao, da li joj je priznao da je maštao o njoj:

- Pitao sam je: "Kako ste, gospođo, kako kući, kako deca?"

Suzana Mančić
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:14

Slađana, zbogom: Đani se obratio ženi iz Dubaija okružen golim zadnjicama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track