SVE ŽENE SE DANAS PRODAJU ZA NOVAC! Šok izjava Tamare Đurić, razvezala jezik o ELITNOJ PROSTITUCIJI: Najmanje ih je na estradi!
Foto: Printscreen/Instagram

dala svoj sud

SVE ŽENE SE DANAS PRODAJU ZA NOVAC! Šok izjava Tamare Đurić, razvezala jezik o ELITNOJ PROSTITUCIJI: Najmanje ih je na estradi!

Stars -

Tamara Đurić nedavno je bila gost na rođendanu Milana Miloševića, a tom prilikom otkrila je šta je poklonila voditelju, ali je spomenula i elitnu prostituciju.

- Poklon je koverta, razmišljala sam između miksera i koverte - našalila se Tamara za Informer, a onda se osvrnula i na elitnu prostituciju koja trenutno trese estradu.

Tamara Đurić
foto: Privatna Arhiva

- Ne mislim da treba da se legalizuje da bi se otkrila lica pod maskom, nego zbog budžeta, države i sigurnost tih devojaka, da ne moraju da sede u izlogu kafića i da vrbuju mušterije ili da ih pecaju, nego da sede u izlogu nekog centra kuće, doma, bordela i da bude zvanično što će biti jako moralnije nego što se sada dešava - rekla je Tamara pa dodala:

- Ima ih i po hotelima i po poštama i bankama, ne bih estradu puno vezivala prostituciju, najmanje je na estradi, najviše ih ima po klubovima, ulicama i separeima - dodala je Đurićeva, pa dodala:

- Sve žene se danas prodaju za novac, neke za 1 dan 1 sat ili ceo život, udaju se zbog novca i to je isto neki vid prostitucije koji traje čitac život. Žalosno je ove devojke što rade na sat ne treba ovako provlačiti kroz novine, one imaju roditelje i možda decu, samo ih treba legalizovati - rekla je Tamara Đurić.

Tamara Đurić
foto: Printscreen/Amidži šou

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:14

Maja Marinković i Tamara Đurić zajedno u spa centru: Pokazale čime raspolažu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track