01:01

Vesna Zmijanac otkrila koji su legendarni hitovi bili namenjeni njoj

šok

CECI I LEPI LUKIĆ OVO NIKAD NEĆE OPROSTITI? Vesna otkrila koji su LEGENDARNI HITOVI bili namenjeni njoj NAPRAVILA GREŠKU KARIJERE?

Stars -

Vesna Zmijanac otkrila je da su vanserijski, legendarni hitovi koje su otpevale Svetlana Ceca Ražnatović i Lepa Lukić, bili namenjeni njoj.

U emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji u rubrici "Pitanje gledalaca" pojavilo se pitanje: Koje su Vam pesme bile ponuđene da ih snimite, a odbiliste ih?

Voditeljka emisije, Valja Camović, istakla je da je čula da je Marina Tucaković čuvenu pesmu "Idi dok si mlad" namenila upravo Vesni, što je ona i potvrdila.

Vesna Zmijanac, Sceniranje
foto: Nenad Kostić
Vesna Zmijanac, Sceniranje
foto: Nenad Kostić

- Idi dok si mlad, Marina je napisala za mene. "Beograd", isto Cecina pesma. Bilo je i od Dina Merlina. Pa "Srce je moje violina". Bilo ih je dosta, ali su ovo baš hitovi postali. Pesma nađe pevača - kaže Vesna.

Vesna Zmijanac i sama je vlasnica brojnih hitova, a kako je u ovoj emisiji i otkrila, najviše bakšiša je dobila u Bugarskoj, gde su joj tražili da u više navrata peva svoju pesmu "Kaži mi kaži".

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:22

OVA POZNATA PEVAČICA JE MAGIJSKI NAJZAŠTIĆENIJA NA ESTRADI! Vesna Rivas u programu uživo OTKRILA ime, svi u studiju ZANEMELI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track