01:33

MARKO KON SE POJAVIO NEPREPOZNATLJIV U EMISIJI Liniju doveo do perfekcije pa promenio stajling

Kontrashow

MARKO KON SE POJAVIO NEPREPOZNATLJIV U EMISIJI Liniju doveo do perfekcije pa promenio stajling POGLEDAJTE ZAŠTO SU SVI ODUŠEVLJENI

Stars -

U večerašnjoj epizodi Kontrashow-a gosti Jelene Nikolić bili su Marko Kon, Milivoje Mili Čović i Anja Veterova Annia.

Oni su govorili na razne teme u vezi sa muzikom, izvođačima i estradom. Bilo je reči o izboru za pesmu za Evroviziju i takmičarima, a pokušali su da definišu šta je potrebno da bi neko postao zvezda.

Marko Kon
foto: Kurir televizija

Posebnu pažnju privukao je stajlink kompozitora, pevača i multimedijalne ličnosti Marka Kona, koji je vidno smršao i svoju liniju doveo do savršenstva. A vidno je i da je promenio stajling, te se u emisiju kod Jelene Nikolić Kontrakulturne pojavio u elegantnom sakou, ali u stajlingu sportske elegancije.

Marko Kon
foto: Kurir televizija

Marko Kon je prokomentarisao i izbor za pesmu Evrovizije.

- Pre svega je drugačije jer sam se ja takmičio u Sva centru gde je bilo publike. Pevaš za kamere, i nemaš direktan fidbek. Nemaš publiku, i to je teže. To je neka najkrupnija razlika. Vraćamo se na pravi put. Nekada je Evrovizija imala stvarne hitove, poput Romale romali, Luti letnji ples, 9000, pesama Tošeta Proeskog, grupa Negativ, iste godine kad i Lane moje - rekao je Marko Kon.

Marko Kon
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:14

UKRAJINA, 46. DAN RATA! Iz Ukrajine pobeglo 4,5 miliona ljudi! NATO planira stalno vojno prisustvo na istočnim granicama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track