00:38

NAJSTARIJA RODIĆKA OTIŠLA SA DEČKOM IZ SRBIJE: Uživaju u dobrom VINU i HRANI, a onda zaronila u PENU

uživanje

NAJSTARIJA RODIĆKA OTIŠLA SA DEČKOM IZ SRBIJE: Uživaju u dobrom VINU i HRANI, a Nataša zaronila gola u kadu punu PENE (VIDEO)

Stars -

Najstarija sestra Rodićki Nataša Rodić, koja je nedavno proslavila rođendan, otputovala je na odmor sa dečkom Matijom Bojovićem!

Njih dvoje su otputovali u Budvu, gde uživaju u dobrom vinu, hrani i prelepom morskom ambijentu. Rodićka, koja je inače veoma aktivna na društvenim mrežama, objavila je videe na Instagram storiju gde nazdravjla sa Matijom, a u jednom trenutku je pao i poljubac.

00:38

NAJSTARIJA RODIĆKA OTIŠLA SA DEČKOM IZ SRBIJE: Uživaju u dobrom VINU i HRANI, a onda zaronila u PENU

Da najstarija setra Rodića zna da uživa, pokazala je i vedeom iz kade pune.

Podsetimo, Bojović odnedavno se preselio u Srbiju iz rodne Crne Gore. Matija je u Podgorici radio kao šef obezbeđenja. Njegovi roditelji su vrlo uticajni i cenjeni u tom gradu, i majka i otac zaposleni su u jednom ministarstvu.

Bojović često odlazi u Ameriku, gde ima mnogo prijatelja, a upravo tamo - u Majamiju, upoznao je Natašu preko zajedničkih prijatelja. On je jedno vreme živeo tamo i bavio se običnim poslovima. Njihov susret dogodio se 2017. godine, kad su i otpočeli vezu, ali su je prekidali nekoliko puta. Odnedavno su ponovo zajedno, zbog čega je Matija rešio da se preseli u Beograd i da ovde nastavi život.

Nataša Rodić
foto: Printscreen

kurir.rs

Bonus video:

00:10

Nataša i Bojana Rodić u ludom provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track