U JEKU AFERE O PROSTITUCIJI DUŠICI SE UKAZAO POKOJNI OTAC! Pevačica ŠOKIRALA: Ustaje iz GROBA, i UPLAKAN mi kaže...
Foto: Kurir televizija

sanjala tatu

U JEKU AFERE O PROSTITUCIJI DUŠICI SE UKAZAO POKOJNI OTAC! Pevačica ŠOKIRALA: Ustaje iz GROBA, i UPLAKAN mi kaže...

Stars -

Pevačica Dušica Grabović poslednjih dana je u žiži javnosti zbog afere "elitna prostitucija", u kojoj se optužuje da je jedna od glavnih u lancu podvođenja devojaka, što ona kategorički demantuje.

Dušica je sada objavila na svojoj društvenoj mreži Instagram san koji je imala, te otkrila šta planira po pitanju cele situacije, a onda dala javno obećanje pokojnom ocu.

Dušica Grabović
foto: Kurir televizija

- Verovali ili ne, sanjala sam sinoć svog pokojnog oca koji ustaje iz groba uplakan i kaže mi: ''Gazi ih sine, ja sam još uvek tu da ti držim leđa!'' Uvek pratim svoje snove i poslušaću svog oca jer nam u snovima oni koje volimo i koji samo fizički nisu tu kažu ono što ih boli jer nas gledaju odozgo i osećaju našu tugu ili sreću! Ja verujem u svoje snove i kada nisam mogla da mu ispunim želju da vidi moju decu i svoje unuke, prvo ću ovu da mu ispunim - napisala je Dušica.

Dušica Grabović
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, na otvoreno pitanje Ljiljane Stanišić na Kurir televiziji da li se bavi prostitucijom, Dušica je istakla jasno i glasno da se nikada tim poslom nije bavila.

- Ja se bavim isključivo pevanjem. Deset godina unazad nisam u zemlji, nakon povratka iz Australije, otišla sam u rijaliti gde sam se visoko pozicionirala. Ja nemam veze sa prostitucijom, nemam pojma otkud tu moje ime. Zbog smrti roditelja sam došla ovde iz Amerike i to me je zateklo - kaže Dušica, koju su kolege etiketirale kao makroa.

Prema pisanju jednog tabloida, Dušica je određena kao makro, a kako je ona sama navela, nikada se nije time bavila.

- Na naslovu piše da ja privodim devojke. Posle samo prepisuju, konkretno, ja nisam prostitutka - istakla je Dušica u Pulsu Srbije na Kurir televiziji.

Dušica Grabović
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

01:05

Dušica Grabović ekskluzivni snimak ugovaranja prostitucije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track