Najtraženiji grčki hoteli Porto Caras 5* i Lagomandra 4* otvoreni već od Prvog maja uz promo cene do 45% popusta
Foto: Promo

Najtraženiji grčki hoteli Porto Caras 5* i Lagomandra 4* otvoreni već od Prvog maja uz promo cene do 45% popusta

Stars -

Travelland agencija radi za vas i danas!

Bilo da su u pitanju prolećna putovanja u evropske gradove tokom predstojećih praznika ili aranžmani za letnju sezonu 2022, svoje mesto možete rezervisati i danas. Agencija “Travelland” je otvorena i nedeljom za sve ljubitelje putovanja od 10h do 17h.

Leto počinje u maju!

Leto ne može da se zamisli bez prelepog grčkog mora. Svi planovi za odmor prave se upravo sada. Biramo za vas najbolji hotelski smeštaj dostupan već za prvomajske praznike. Prvi termini već od 28. aprila. Poluostrvo Halkidiki, sa ukupno 500 kliometara obale, popularno je grčko odredište za odmor tokom leta već godinama unazad. Osim fantastične prirode, uređene obale, raspolaže i sjajnim hotelskim smeštajem. Jedan se posebno izdvaja i u redovnoj je ponudi agencije “Travelland”. Hotel Porto Carras Meliton hotel & Spa 5* se nalazi na srednjem prstu Halkidikija - Sithonia, udaljen 2km od Neos Marmarasa i 110km od aerodroma "Makedonias" u Solunu. Nalazi se na samoj peščanoj plaži u velikom hotelskom kompleksu smeštenom na četiri i po hiljade hektara i deset kilometara uz more sa mnoštvom plaža i uvala. Svoja vrata širom otvara turistima već od 28.4. Najniža cena boravka je 299 evra po sobi (3 noćenja, usluga polupansionska). Za prvomajske praznike postoji mogućnost boravka na 4 i 5 noćenja. Letovanje na 7 noćenja može da košta 799 evra sa terminima od 25.5. Važna napomena - Cene su snižene za čak 45%!

Travelland
foto: Promo

U maju će vam dobrodošlicu poželeti i Lagomandra Hotel & Spa 4*, tačnije već za prvomajske praznike. Radi se o hotelskom kompleksu u okviru kog se nalazi i Lagomandra Beach Hotel (zasebna zgrada). Smešten je u jednom od najlepših delova zaliva Toroneos. Hotel je udaljen oko 6 km od Neos Marmarasa, oko 14 km od Nikitija i oko 100 km od Soluna. Nalazi se 150 metara od peščane plaže nagrađene plavom zastavicom do koje vodi mostić preko glavnog puta. Ležaljke i suncobrani se naplaćuju prema hotelskim pravilima. Usluga je polupansionska. Tokom leta boravak je moguć na 7 i 10 noćenja, a na 5 i 6 noćenja već od 28.4. (najniža cena je 285 evra po sobi za 5 noći; od 565 evra za 10 noći).

Travelland
foto: Promo

Lagomandra Beach 4*- Smešten je između svetlo zelenog podnožja brda Itamos i duboko plave vode toroneos zaliva, na zlatnoj plaži Lagomandra, koja je nagrađena Plavom zastavom, od EU, u kompleksu Lagomandra hoteli. Samo 90 km od solunskog aerodroma i 5 km od slikovitog mesta Neos Marmaras. Usluga je takođe na bazi polupansiona. Najnža cena boravka je na 5 noćenja sa terminima od 28.4. i iznosi 310 evra po sobi. Najniža cena boravka na 7 noćenja iznosi 430 evra.

Travelland
foto: Promo

Sve zainteresovani se mogu detaljnije informisati o hotelima i izvršiti rezervacije na adresi Dobračina 43, u Beogradu, svakog radnog dana od 09-20h, subotom od 09-16h, nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track