KIJA NAKON SLOBE NIJE IMALA OZBILJNU VEZU! Nadica progovorila o ćerkinoj intimi: Puni 33 godine, treba da se UDA I DA RODI!
Foto: Printscreen/PINK, Nikola Anđić

razotkrila ćerku

KIJA NAKON SLOBE NIJE IMALA OZBILJNU VEZU! Nadica progovorila o ćerkinoj intimi: Puni 33 godine, treba da se UDA I DA RODI!

Stars -

Kijina majka Nadica Zeljković otkriva da njena ćerka posle razvoda od Slobe Radanovića nikako ne uspeva da nađe pravog muškarca.

Pobednica "Zadruge 4" kaže da joj Kija nije predstavila nijednog svog dečka otkako je 2018. godine stavila tačku na brak sa pevačem.

Nadica Zeljković
foto: Printscreen/Pink

- Nisam upoznala nijednog njenog dečka posle Slobe Radanovića. Čak ni tog Čavu, sa kojim se viđala. Rekla sam joj: "Kod mene u stan možeš doći samo sa onim sa kojim budeš u ozbiljnoj vezi i pred brak" - priča Nadica, koja tvrdi da je njena ćerka trenutno sama "kao list na vetru":

- Nema dečka, barem koliko ja znam. Još čeka onog pravog. Ne volim ja mnogo da govorim o njenim partnerima- kaže Nadica.

Kija Kockar, Nadica Zeljković, Sloba Radanović
foto: Printscreen/PINK, Nikola Anđić

Bez obzira na to što je Kija singl, njena majka bi volela da uskoro dobije unuče.

- Ona sledećeg meseca puni 33 godine i rekla sam joj da treba što pre da se uda i dobije bebu. Volela bih da odmah rodi blizance - kaže Nadica za Informer.

Aca Lukas, koncert, Kristina Kija Kockar
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/S.M./Informer

Bonus video:

05:14

Kija Kockar predvidela grupu kao na zvaničnom žrebu za predstojeće Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track