SVE ZA DOBAR KADAR: Dejan Milićević zbog spota Zorane Simeunović završio u BLATU od glave do pete! (FOTO)
Foto: Darko Veljović

ŽRTVOVAO SE

SVE ZA DOBAR KADAR: Dejan Milićević zbog spota Zorane Simeunović završio u BLATU od glave do pete! (FOTO)

Stars -

Dejan Milićević čini sve da njegovi saradnici dobiju atraktivne spotove, pa je tako bilo i prilikom ekranizacije pesme "Sahara - Ćika" za mladu pevačicu Zoranu Simeunović, suprugu hitmejkera Steve Simeunovića.

Zorana Simeunović
foto: Darko Veljović

Kako nam je ispričala pevačica, poznati fotograf i reditelj pomučio se da pronađe najbolju lokaciju za snimanje, iako mu vremenske prilike nisu išle na ruku.

Zorana Simeunović
foto: Darko Veljović

- Uvek sam priželjkivala da sarađujem s Dejanom, veoma je nadaren i posvećen umetnik, što je i ovoga puta pokazao. Kada sam došla u Ralju, gde je bila prva lokacija za snimanje, zatekla sam ga na setu blatnjavog od glave do pete. Kada sam ga pitala šta je bilo, rekao je: "obilazio sam lokacije". Da bi obišao sve, morao je da se vozi kvadom, a ovih dana nastavljamo sa radom u Belegišu, gde ćemo biti u čamcima, pa ćemo videti hoće li se neko okupati - kroz smeh nam je rekla Zorana.

Inače, Zorana je nedavno snimila i duetsku pesmu "Gram" sa Anom Bekutom, koja je baš saradnju sa njom odabrala za povratak u studio posle smrti svog partnera Milutina Mrkonjića.

Ana Bekuta, Zorana Simeunović
foto: Promo

Kurir.rs/ J. S.

Bonus video:

00:10

Ana Bekuta se pojavila na snimanju zvezde Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track