PREKO NOĆI NESTALA SA SCENE! Povukla se na VRHUNCU karijere, udala za FUDBALERA, promenila zanimanje, a evo gde je SAD!
Foto: Printscreen/Youtube

POVUKLA SE SA SCENE

PREKO NOĆI NESTALA SA SCENE! Povukla se na VRHUNCU karijere, udala za FUDBALERA, promenila zanimanje, a evo gde je SAD!

Stars -

Dajana Penezić je napravila bum na estradi pa se povukla sa scene. Pevačica se udala za fudbalera Darka Gojkovića i ima dete sa njim.

foto: Instagram screenshot

Pevačica Dajana Penezić u svet estrade kročila je kao veoma mlada. Okupila je ekipu renomiranih autora, poput Marine Tucaković i Leontine Vukomanović, a svoj prvi studijski album, sa kojeg su se izdvojile pesme "Levo, levo", "Sledeći" i "Motor", objavila je pre tačno dvanaest godina.

Podsetimo, Dajana je poslednji album snimila 2011, a 2014. godine diplomirala i zaposlila se kao lekar u jednoj državnoj bolnici gde je radila neko vreme.

foto: Pritnscreen/Instagram

Poslednju ploču objavila je 2011 i na njoj se, pored nekoliko novih, nalazilo i desetak pesama sa prethodna dva albuma. Talentovana za pevanje, lepa, kulturna, bez ijednog skandala na estradi, Dajana je mogla da napravi veliku muzičku karijeru, da je tako htela.

Ona je, ipak izabrala da joj druga ljubav, lečenje ljudi, postane njen životni put. Završila je Medicinski fakultet u Beogradu i zaposlila se kao doktor u jednoj državnoj bolnici gde i danas radi.

U avgustu 2019. godine, Dajana je rekla sudbonosno "da" svom partneru fudbaleru Darku Gojkoviću, a 2020. godine postali su roditelji sina Alekseja.

Kurir.rs

Bonus video:

00:06

DAJANA I ŽIKA NA ISTOM MESTU U ISTO VREME: Bivši supružnici čak su se i slikali zajedno, sad je svima jasno kako se SLAŽU (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track