BARBARA PRE PRIVOĐENJA OSTAVILA DARKA! Pevača dotuklo što ga verenica ŠUTNULA, pre incidenta otkrio šta se desilo između njih
Foto: Zorana Jevtić

au!

BARBARA PRE PRIVOĐENJA OSTAVILA DARKA! Pevača dotuklo što ga verenica ŠUTNULA, pre incidenta otkrio šta se desilo između njih

Stars -

Pevač Darko Lazić priveden je nakon što je napravio nekoliko prekršaja, a neposredno pre skandala, pevač je ispričao da je odnos sa devojkom Barbarom Bobak pauziran.

Barbara Bobak, Darko Lazić
foto: Printscreen/Pink TV

- Emotivno sam razoren. Ne znam šta ću sa sobom. Barbara mi je rekla da želi pauzu. Ljudi moji šta znači pauza, ili da me ne voli više ili da je našla drugoga! Sve sam radio za nju, menjao sam se. Povredila me je nekim rečima, nadam se da tako ne misli zaista. Došao sam iz Hrvatske pre tri dana, otišao sam pravo u naš stan u Novom Sadu. Ujutru se budim, zagrlim je a ona kaže: "Nemoj me dirati, treba mi prostora." Pokupio sam svoje stvari i otišao iz stana - ispričao je Darko za Republiku.

Tim povodom se oglasila i Barbara, koja je jasno dala do znanja da nije sa pevačem.

- Ne radimo zajedno više intervjue i emisije. Svako radi za sebe - rekla je Bobakova, što nas je začudilo, dok nismo od Darka saznali o čemu se radi.

Podsetimo, Darko je priveden u stanicu na Novom Beogradu jer je prekoračio brzinu, te koristio alkohol i kokain.

Darko Lazić
foto: Damir Dervišagić, Shutterstock

Kurir.rs/I.B/Republika

Bonus video:

00:33

PRIVEDEN PEVAČ DARKO LAZIĆ: Divljao na auto-putu 117 na sat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track