03:48

NISAM LJUTA NA DARKA, LJUTA SAM NA NOVINARE! Majka Darka Lazića reporteru Kurir TV rekla da drugi na estradi MNOGO BRŽE VOZE

NISAM LJUTA NA DARKA, LJUTA SAM NA NOVINARE! Majka Darka Lazića reporteru Kurir TV rekla da drugi na estradi MNOGO BRŽE VOZE

Stars -

Javnost je šokirala vest da je Darko Lazić, nakon jednog slavlja, priveden oko 4 sata ujutru na auto-putu na Novom Beogradu, kada ga je kada ga je zaustavio presretač, zbog toga što je vozio 117 kilometara na sat na mestu gde je ograničenje 80.

Takođe, testiranjem je pokazano da je pozitivan na kokain i da je u imao 0.91 promil akohola u krvi. Ipak, ovo nije jedini Darkov prekršaj, zapravo, dugačka je lista.

Povodom ove priče, ekipa Kurir televizije uputila se do porodične kuće Darka Lazića u Brestač.

Darkova majka Branka nije želela da stane ispred kamere Kurir televizije, ali nezvanično je rekla da se jako potresla, iznervirala kao i da je bila zabrinuta.

Kako Branka tvrdi, još uvek se nije čula sa sinom iako je Darko juče izašao iz pritvora.

Na pitanje našeg reportera Dušana Panajotovića da li je ljuta na Darka, odgovorila je da nije, već da je ljuta na Darka već na novinare što pišu o Darku kad napravi neku "grešku" i da mnogi sa estrade voze mnogo brže od njenog sina.

Darkova baka takođe nije želela da daje komentar, samo je rekla da se dobro oseća.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:10

Darko Lazic izasao iz suda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track