POSLE RAKIJE SE POBIJEM ILI ZAVRŠIM IZA REŠETAKA! Šok izjave Darka Lazića: Beograd mi više ne treba! A evo šta mu je ostavio otac
Foto: Kurir Televizija

progovorio

POSLE RAKIJE SE POBIJEM ILI ZAVRŠIM IZA REŠETAKA! Šok izjave Darka Lazića: Beograd mi više ne treba! A evo šta mu je ostavio otac

Stars -

Darko Lazić našao se u centru skandala kada je nedavno završio u pritvoru zbog bahate vožnje, kokaina i alkohola, a kaže je da ga je dotukao raskid veze sa pevačicom Barbarom Bobak.

Sada je otkrio da postaje agresivan kad popije koju više, naročito jednu vrstu rakije. Darku Laziću je od oca ostalo da pravi rakiju u njihovom vojvođanskom domu.

Darko Lazić
foto: Printscreen/Instagram

- Imamo rakiju koju smo pravili moj pokojni otac Milan i ja. U specijalnim prilikama uvek njom nazdravljamo. To je posebna rakija, spremljena po tajnom receptu - kazao je on.

- Ovu rakiju zovemo svađalica jer je opaka! Kad popijemo više od tri čašice, umemo da se posvađamo u kući. Natera me da budem agresivan, da se pobijem ili završim iza rešetaka. Svako ko dođe kod nas mora da bude tretiran kako treba, onako domaćinski - dodao je Lazić, koji otkriva da mu za život Beograd više ne treba.

- Sad, kad je počelo lepo vreme, više sam u Brestaču i Pećincima, ali najviše zbog deteta. Alekseja stalno dovodim, od dvorišta smo napravili igralište. Volim što je dete na svežem vazduhu, ali uveče mora da se ulazi u kuću. Ovo je selo, uveče je sveže, ali leti je milina. Tu su deca mog brata, od familije, pa je uvek vika i dreka. Inače sam na relaciji Novi Sad - Brestač, a u Beograd dolazim najviše i samo zbog posla - zaključuje Darko za "Republiku".

Darko Lazić
foto: Nenad Kostić

Darko Lazić je, inače, zbog niza saobraćajnih prekršaja bio priveden i izrečena mu je maksimalna novčana kazna u iznosu od 200.000 dinara, zabrana upravljanja motornim vozilom na godinu dana i 10.000 dinara za prekoračenje brzine, a iako je bio pozitivan na testu za narkotike, pevač tvrdi da te noći nije konzumirao nedozvoljene supstance.

- Jedino logično objašnjenje za to što je u mojoj krvi pronađena droga jeste da mi ju je neko sipao u piće ili da sam pio iz tuđe čaše! Na tom rođendanu je bilo dosta meni nepoznatih ljudi... Popio sam nekoliko čašica, što je test i pokazao, imao sam 0,91 promil alkohola u krvi. Imam vozačku, to ću i dokazati. Samo nisam uspeo da je preuzmem - kazao je juče folker za "Informer".

Darko Lazić
foto: Nenad Kostić

Kurir.rs/S.M./Republika/S.telegraf/Informer

Bonus video:

00:10

Darko Lazic izasao iz suda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja