POZNATA PEVAČICA VARALA MUŽA SA BIVŠIM ZADRUGAROM! On razvezao jezik i otkrio detalje: Kada mi je rekla da ima dete ŠOKIRAO SAM SE
Foto: Sutterstock

haos

POZNATA PEVAČICA VARALA MUŽA SA BIVŠIM ZADRUGAROM! On razvezao jezik i otkrio detalje: Kada mi je rekla da ima dete ŠOKIRAO SAM SE

Stars -

Bivši zadrugar Aleksandar Bogunović Zverka devedesetih godina bio i te kako aktuelan u estradnom miljeu, a mnoge pevačice su prošle baš kroz njegove ruke.

Bogunović je sada za Republika.rs otkrio da je imao ljubavnu aferu sa poznatom pevačicom, koja je u, kako pokušava da predstavi javnosti, srećnom braku.

Aleksandar Bogunović Zverka
foto: Damir Dervišagić

- Bila je to '05, ja u nekom haosu, sluđen od svega što se tad dešavalo. Porodični problemi, moji neki demoni, ortaci iz kraja, burazeri moji akcijaju. I meni se desi ljubav! Ja u životu tako nešto nisam doživeo, bukvalno me je pogodilo kao grom. Ja prvo nisam ni znao ko je ona, videli smo se u klubu, flertovao sam sa njom, igrali smo, ja sam se častio pićem, priča koja je lagala... Razmenili smo broj telefona, kao da se čujemo i to je to, ja sam morao da idem - započinje Zverka i nastavlja:

- Nismo se čuli nekoliko dana, ja ne mogu da prestanem da mislim na nju, izlazio sam skoro svako veče u taj poznati klub ne bi li je ponovo sreo, ali od nje ni traga, ni glasa. Ja čekam njen poziv, poruku, šta god, samo da je dobijem i ponovo vidim. U jednom trenutku stvarno ja i dobijam, bio sam na porodičnom ručku, kad meni zvoni telefon, stiže mi njena poruka da se čujemo. Ja je odmah pozvao i dogovorili smo se da se nađemo na Tašu. Bilo leto, upeklo sunce, žari samo tako, ona se pojavljuje u nekoj haljinici beloj, ja već poludeo. Šetamo mi i tad me je preseklo kad mi je rekla ko je ona zapravo. Brate, ja u to vreme nisam znao da je ona pevačica toliko poznata. Ona meni objašnjava da ima karijeru, da snima spot, da ide negde preko, ne znam ni ja gde, ja tu izneverovao brate, ali kao, šta me briga, ako je moja, idemo zajedno. Prolazi vreme, ona meni tu saopštava da je ona udata i da ima dete! Meni faca do poda! Ali kako da ti kaže brat, meni to nije bilo bitno, mi smo nastavili da se viđamo, najnormalnije, imali smo odnose, spavali smo, viđali se tajno, viđali se i sa društvom, ali kao među nama nema ništa.

Na pitanje da otkrije o kome se radi, Zverka je ostao džentlmen, ali nam je dao par sočnih detalja.

- Brate, nisam ja secikesa da pričam o kome se radi, ljubi te brat, razumi me! Mogu da kažem da je ona danas jedna od poznatijih pevačica, ima muža, decu, porodicu, sve super, on nikad nije saznao za mene, ima dosta hitova, tražena je baš i kod nas, i preko. Ima top s*se, silikone je stavila, ima prelepe oči, još tada se pričalo da uzima keš za usluge, ali ne, ona je to radila sa mnogim muškarcima, ali bez da je uzimala lovu, volela je taj adrenalin. Danas nismo u kontaktu, ja sam se uozbiljio što se tih stvari tiče, ali i danas kada se vidimo negde, tako u prolazu, uvek mi se javi, zagrli, nikad nije prestala da me voli - govori Zverka.

Aleksandar Bogunović Zverka
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Republika.rs

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track