RIALDA RAZAPETA IZMEĐU PORODICE I DEČKA SRBINA?! Bivšu zadrugarku urnišu na mrežama, UCENJENA jer slavi i BAJRAM i VASKRS
Foto: Printscreen/Premijera

proslavila bajram u beogradu

RIALDA RAZAPETA IZMEĐU PORODICE I DEČKA SRBINA?! Bivšu zadrugarku urnišu na mrežama, UCENJENA jer slavi i BAJRAM i VASKRS

Stars -

Pevačica i bivša rijaliti učesnica Rialda Karahasanović proslavila je Bajram, pa je pokazala kako izgleda njena praznična trpeza. Rialda je istakla da je trebalo da joj dođe porodica, ali da je ipak praznik proslavila sa dečkom.

- Trebalo je da dođu moji iz Sarajeva i da svi budemo porodično na okupu, ali zbog poslovnih obaveza, nismo uspeli da to realizujemo, nažalost. Ipak, bilo je prelepo, proslavila sam Bajram sa dečkom, njegovom porodicom i prijateljima. Ja generalno jako volim praznike, volim kada se porodica okuplja i kada sve ostalo ostavimo “ispred vrata”. Osećam se zadovoljno i ispunjeno i to je nešto što je najvažnije, pogotovo kada su praznici u pitanju - napisala je Rialda.

- Poželela bih svima sreću i ljubav, jer to je ono što je zaista pokretač svega i suština - zaključila je pevačica.

Rialda je nedelju dana ranije sa dečkom i njegovom porodicom u Beogradu proslavila Vaskrs, što je u njenoj rodnoj Bosni naišlo na osudu. Naime, kada je pevačica objavila fotografiju na kojoj farba jaja, dobila je niz kritika od ljudi koji su je okarakterisali kao nekog ko je „prodao veru za večeru“.

- Da su društvene mreže „natrpane“ primitivizmom, nacionalizmom i lažnim ljudima – lažni moralisti, lažni vjernici i slično – je opšte poznato stanje. Da se razumemo, mene to ništa ne iznenađuje. Nepisano je pravilo da svake godine, kada počne ramazan, javi se nekolicina koja želi svojim „stavom“ da se prikaže kao veliki vernik i sve što „smatra“ da je van tog njihovog – obično ograničenog – razmišljanja, obično naiđe na osudu“ - napisala je ona na Instagramu.

Nažalost, pošto se pojavila fotografija na kojoj Bajram proslavlja u Beogradu, a ne u Sarajevu sa porodicom, kako prenosi Skandal, pojavili su se i komentatori koji tvrde da su Rialdu najbliži ucenili, te da će morati da bira između njih ili dečka Srbina.

kurir.rs/skandal.rs

Bonus video:

01:25

Rialda Karahasanović plače dok govori o batinama koje je dobila od bivšeg dečka Kenana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track