00:30

Toni Kaluđerović oživeo poznati hit Mileta Kitića

oduševio publiku

ŠOK NA SNIMANJU: Toni Kaluđerović oživeo poznati hit Mileta Kitića Pogledajte kakvu je NEZGODU doživela NASLEDNICA Sandre Afrike

Stars -

Pevač Toni Kaluđerović koji je oduševio publiku pesmama "Opameti me" i novim letnjih hitom "Svi na more", premijerno je 1. maja objavio i obradu čuvenog hita Mileta Kitića "Šankeru".

Već u prva dva dana prikazivanja stari Kitićev hit u Tonijevom novom ruhu osvojio je velike simpatije publike, koja je odmah primetila i plesačicu koja igra u spotu uz Tonija.

Naime, gledaoci su je odmah uporedili s pevačicom Sandrom Afrikom, koja se na početku karijere pojavila kao plesačica u Kitićevim spotovima.

Kurir je došao u posed hit videa sa snimanja spota, na kom se vidi kako se naslednici popularne povačice dogodila mala nezgoda, koju su zabeležile kamere.

Toni Kaluđerović
foto: Kurir

Naime, dok je Toni pevao stihove "Šankera", za koji je mu je prema pisanju domaćih portala i lično Mile Kitić poželeo veliki uspeh, plesačica se okliznula i pala.

Ipak, još brže je ustala i uz osmeh nastavila da igra u ritmu muzike, kao da se ništa nije dogodilo

Pozvali smo za komentar i Tonija Kaluđerovića.

- Uradili smo kaver za pesmu "Šankeru", koja je veliki hit i verujem da će se publici svideti i u mom izvođenju. Mile je veliki umetnik, cenim ga i poštujem - rekao je Toni i kroz smeh dodao:

- Istina je, dogodila se mala nezgoda. Zapravo, devojka je igrala nekoliko koraka iza mene, nisam ni primetio šta se događa, primetio sam samo da se svi smeju. U prvom trenutku sam pomislio da sam ja izazvao smeh iz nekog razloga - kaže Toni i dodaje da se na sreću sve dobro završilo.

- Osim malo smeha zbog ove nepredviđene situacije, posledica nije bilo. Spot je snimljen, nadam se da će publika da uživa uz ovaj ali i ostale pesme koje uveliko pripremam.

00:30

Toni Kaluđerović oživeo poznati hit Mileta Kitića

Kurir.rs

Bonus video:

02:20

HAOS U STUDIJU OKO KATARINE ŽIVKOVIĆ! Eva Ras isprozivala pevačicu zbog izjave O STARLETAMA: Ona je PEVALJKA, NE MOŽE DA IM SUDI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track