KAKO SU SE VOLELI NIKOLINA I VIDOJE: Zaprosio je prstenom od 15.000 €, a za VENČANJE U MONTE KARLU DAO 400.000 €! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

IZ PRIJATELJSTVA SE RODILA LJUBAV

KAKO SU SE VOLELI NIKOLINA I VIDOJE: Zaprosio je prstenom od 15.000 €, a za VENČANJE U MONTE KARLU DAO 400.000 €! (FOTO)

Stars -

Nikolina Pišek proživljavala je pravu filmsku priču. Ona nije odmah bila zaljubljena u svog supruga Vidoja Ristovića, koji je noćas iznenada preminuo.

Nikolina Pišek, Vidoje Ristović
foto: Dragan Kadić

Ipak, vremenom je uspeo da se osvoji sitnim i pažljivim gestovima.

Njih dvoje su najpre mesecima bili prijatelji, a nakon Vidojevog udvaranja, krenuli su da se zabavljaju i na kraju se se i venčali na glamuroznoj ceremoniji.

Zanimljivo je da se Nikolina u Vidoja nije odmah zaljubila. S druge strane, ona je njega osvojila čim ju je video. Zapravo, opazio ju je na televiziji, pošto je tada Pišekova živela na relaciji Beograd-Zagreb i radila u to vreme u Srbiji. Ristović ju je dugo osvajao: u hotelsku sobu u kojoj je odsedala slao joj je cveće, torte, pa čak i dizajnerske torbe.

Vidoje Ristović
foto: Pritnscreen

Prosidba je došla brzo nakon početka veze. U jednom beogradskom restoranu pred nju je stavio prsten od belog zlata, vredan 15.000 evra i na uho joj zapevao pesmu Sandija Cenova "Žena budi mi ti“. Tada joj je rekao: "Kad budeš spremna, stavi prsten na ruku". Mada je u početku bila iznenađena i šokirana, pristala je da se uda za beogradskog istoričara umetnosti i kolekcionara umetničkih dela.

Gala slavlje sa 70 zvanica održano je 3. septembra 2013. u Monte Karlu, a nakon venčanja par je dobio ćerku Unu Sofiju. Nikolina je nosila venčanicu sa potpisom dizajnerke Monik Lilije, što je za nju bilo "nešto novo", ali i "nešto plavo" - s obzirom na zanimljive plave detalje na ovoj haljini! Nikolina je uz njih, kako su mediji tada pisali, nosila dijamantske minđuše Vidojeve majke, koji su bile "nešto staro". Venčanje je koštalo oko 400.000 evra, preneli su tada mediji. Mladoženjin kum bio je srpski biznismen Milan Beko. A među zvanicama bili su Aca Vulić, Milorad Vučević i Ljubiša Buha Čume.

Ovaj par je svojevremeno uradio identičnu tetovažu: istetovirali su datum kada su se upoznali, 27. avgust 2012. godine.

Nikolina Pišek, Nova Godina, Vidoje Ristović

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:08

NIKOLINA PIŠEK POKAZALA UNUTRAŠNJOST VILE OD 500 KVADRATA! Voditeljka kupila nekretininu, sada kreće sa UREĐENJEM doma! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track