01:47

KIJA KOCKAR POZIVA BALKAN DA GLASA ZA KONSTRAKTU Od suparnika na Beoviziji do najvatrenijeg fana: VRIŠTALA SAM OD SREĆE SINOĆ

bodrimo konstraktu i srbiju

KIJA KOCKAR POZIVA BALKAN DA GLASA ZA KONSTRAKTU Od suparnika na Beoviziji do najvatrenijeg fana: VRIŠTALA SAM OD SREĆE SINOĆ

Stars -

Noć za nama obeležila je prvo uzbuđenje, strepnja , a onda i velika radost kada je Konstrakta prošla u finale Evrovizije! Mnoge javne ličnosti su je podržale i glasno navijale za nju. Jedna od njih je i Kija Kockar koja je govorila o Konstrakti i Evroviziji.

Kija Kockar
foto: Kurir Televizija

Naime, ona je nedavno objavila novu pesmu, nešto drugačijeg ritma, neobičnog naziva "Pepeljuga". O kakvoj je Pepeljugi reč i na kakvom talasu nam dolazi sa ovom letnjom pesmom, otkrila je upravo Kija Kockar.

- Volela bih da sam u Torinu sada. Mi smo bili suparnici u Srbiji, kada smo se takmičili. Sada pošto je Konstrakta naša predstavnica navijamo za nju. Čulo me je celo naselje kada sam vrištala, kada smo bili proglašeni finalistima. Naježila sam se opet. Čestitam Srbiji, čestitam Konstrakti, celom timu. Ceo region će gledati - rekla je u Pulsu Srbije Kija Kockar.

Konstrakta
foto: Youtube/Eurovision Song Contest

Kija je pozvala naš region da glasa za Konstraktu.

- Žao mi je što predstavnici u regionu, naše komšije, nisu prošli dalje, ali sada da se ujedinimo i podržimo Konstraktu i da glasamo svi za Konstraktu. Nisam nikada ništa loše rekla za Konstraktu - kaže Kija Kockar.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

05:14

Kija Kockar predvidela grupu kao na zvaničnom žrebu za predstojeće Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track