PRVA FOTOGRAFIJA SESTRE MILJANE KULIĆ POSLE STRAŠNOG UDESA! Tijana se oglasila, otkrila kako se oseća, ruka joj i dalje u gipsu!
Foto: Instagram, Kurir/M.S.

izašla iz bolnice

PRVA FOTOGRAFIJA SESTRE MILJANE KULIĆ POSLE STRAŠNOG UDESA! Tijana se oglasila, otkrila kako se oseća, ruka joj i dalje u gipsu!

Stars -

Sestra rijaliti učesnice Miljane Kulić, Tijana Kulić nedavno je doživela saobraćajnu nezgodu u Nišu.

Ona je tom prilikom zadobila prelom desne nadlaktice, zbog čega je smeštena u bolnicu, a nakon par dana puštena je na kućno lečenje.

Tijana Kulić, udes
foto: Kurir/M.S.

Miljanina sestra sada se oglasila na Instagramu prvi put nakon udesa. Naime, ona je na storiju objavila svoju fotografiju, na kojoj se vidi da joj je ruka u gipsu, a uz to je kratko napisala:

"Hvala svima što ste brinuli kako sam. Dobro sam!"

Tijana Kulić
foto: Pritnscreen

- Tijana je u utorak izašla iz bolnice, ima jake bolove, ali je bolje nego što je bila. Doktori kažu da će oporavak da bude dug i bolan, ali mora to tako. Njoj je polomljeno rame, nagnječen kuk i jagodica. Dečko koji ju je vozio je danas operisan, operisali su mu butnu kost, kuk i ruku.Još uveki ne znamo tačan uzrok nesreće, znam samo da je godinama koristio psihijatriske lekove, da je vozio 100 na sat i da nije imao alkohol u krvi, tako su meni rekli. Tijana neće njega krivično goniti šta god da se ispostavi. Za tu tužbu ne znam ni sama da li je podržavam, i ona je kriva, bez obzira što je moje dete. Nije trebala da ulazi sa njim u automobil, a zna kakvu terapiju ima - ispričala je Marija Kulić.

Tijana Kulić, udes
foto: Instagram, screenshot, Kurir/M.S.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:20

Sestra Miljane Kulić pre udesa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track