ĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA OBJAVILA FOTKU S DEČKOM IZ KREVETA! On bez majice, svi šokirani potezom mlađe mezimice legendarnog pevača!
Foto: Dragana Kadić, Printscreen/Instagram

uživaju

ĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA OBJAVILA FOTKU S DEČKOM IZ KREVETA! On bez majice, svi šokirani potezom mlađe mezimice legendarnog pevača!

Stars -

Pevač Zdravko Čolić sa suprugom Aleksandrom ima dve ćerke - Laru (15) i Unu (20) koje su izrasle u prave leptice.

Čerka Una veoma je aktivna na društvenim mrežama, te je dobro poznata javnosti, a sada je javnost iznenadila i Zdravkova mlađa ćerka Lara koja je objavila fotografiju iz kreveta i to sa svojim dečkom s kojim je u vezi godinu dana.

Lara često objavljuje fotografije s dečkom, ali je ova slika privukla dosta pažnje. Lara je lice prekrila telefonom, a njen dečko je bio bez majice.

Lara Čolić
foto: Printscreen/Instagram

Iako Čola nikada nije komentarisao objave svojih ćerki na Instagramu, on je jednom prilikom istakao da je ponosan na Unu i Laru:

- Ponosan sam na svoje kćerke, kao svaki otac. Ja sam tu da ih podržavam i ispunjavam njihove želje. Već lagano počinje i odbrana od dečaka. Ne znam kako ću se izboriti s tim, to mi je najgore. Ali, opet, sve je to život i potpuno normalna stvar.

Zdravko Čolić
foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:14

POSLEDNJE ZBOGOM MARINI TUCAKOVIĆ: Laća i Futa primaju saučešće, Zdravko Čolić poslao VENAC, a Karleuša stigla sva u CRNINI (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track