CECA NAPALA POPOVIĆA! Žestoko u ZVEZDAMA GRANDA, Ražnatovićka zbog kandidata napravila HAOS: Ima da ginemo, LEPOTANU MOJ!
Foto: Printskrin/Prva

haos

CECA NAPALA POPOVIĆA! Žestoko u ZVEZDAMA GRANDA, Ražnatovićka zbog kandidata napravila HAOS: Ima da ginemo, LEPOTANU MOJ!

Stars -

Žestok duel odigrao se između Novice Bulatovića iz Violetinog tima i Alema Bajrovića kome je mentor Ceca.

Momak iz tima Viki Miljkovć predstavio se pesmama "Vranjanka" i "Polomiću čaše od kristala, dok je protivnik iz duela izveo numere "Med i slatko grižđe" i "Tri u jednoj".

Ceca Ražnatović
foto: Printskrin/Prva

Na kraju samog duela prednost je ostvario Alem sa pet glasova, dok je Novica osvojio samo jedan manje.

Kako tvrdi žiri kandidati nisu briljirali za šest glasova, a Marija Šerifović dala je prednost Novici i to iz samo jednog razloga.

- On je bio intonativno tačniji, ali u drugoj pesmi si imao previše ukrasa, to se ne peva baš tako. Alem je bio bolji u odnosu na prethodni krug, vidi se rad, prvu pesmu si zaista lepo pevao, ali u drugoj si imao falševa. Svakako smatram da ti jeste mesto u osmom krugu- objanila je Mara.

Ceca Ražnatović
foto: Printskrin/Prva

Bosanac je ipak prelomio za Cecinog kandidata mada je tvrdio da je bio u razmišljanju da svoj glas povuče.

- Sve si u prvoj pesmi uradio kao kada bi ja producirao, ali ne znam šta se u drugoj pesmi dogodilo. Lepa ti je boja glasa i stas, sve što čini jednu zvezdu imaš- pohvalio ga je Stojković.

Niz saveta i kritika na račun oba takmičara usledio je i od ostalih članova žirija.

- Novice prva pesma se ne peva tako, dok si drugu otpevao na svoj način, ali mi se dopalo. Alem ima toliko dobru boju glasa da sve svoje nedostatke sa njom pokriva- poručila im je Snežana dok je i Đorđe David imao šta da doda.

- Glasao sam za oba kandidata! Aleme prva pesma je bila za zaljubiti se u tebe, stvarno ti je legla kao šamar budali, što bi se u žargonu reklo- saglasan je bio roker sa ostalima.

Ceca Ražnatović
foto: Printskrin/Prva

I ostatak žirija dao je glas i jednom i drugom kandidatu, a kako su tvrdili nijanse su u pitanju.

Kao što uvek biva na samom kraju svoj sud dale su i kumice koje su se tokom ovog duela našle u mentorskim stolicama do Saše Popovića.

- Novice moram večeras da pohvalim tvoj izgled pošto od kolega večeras to niko nije uradio, a izgledaš fantastično. Ti si jedan urbani i gradski pevač. Uglavnom ja sam jako zadovoljna. Takođe i Alemu sve pohvale- nahvalila je Viki momka iz svog tima.

- Sredio se za finale- našalila se Sanja Kužet.

Pohvalama se pridružila i Ceca koja je dala vetar u leđa Bajroviću da se nađe u narednom krugu.

- Ima da ginemo u baražu lepotanu moj, ti moraš da prođeš u osmi krug. Ja apsolutno verujem u tebe- rekla je Svetlana, a na njenu konstataciju Saša Popović se našalio tvrdeći da je ovo atak na njega budući da i od njega zavisi da li će se Alem izboriti za prolazak.

Ceca Ražnatović
foto: Printskrin/Prva

Kurir.rs/S.M./Grandonline

Bonus video:

00:28

Ceca i Brena stigle na svadbu Popovićevog naslednika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja