00:30

Raj Seke Aleksić u Staroj Pazovi

Uživanje nadomak beograda

PALME, LJULJAŠKE, BALDAHINI! Seka Aleksić otvorila sezonu kupanja u vili od 500.000 €, pokazala RAJ, a ovaj KUTAK će sve ŠOKIRATI

Stars -

Seka Aleksić sagradila je svoju oazu mira u Staroj Pazovi gde uživa sa porodicom daleko od gradske vreve. Velelepna vila u kojoj Seka živi, jedna je od najluksuznijih na periferiji ovog vojvođanskog gradića a pevačica je sada otkrila u kom delu kućše najviše voli da boravi.

Seka Aleksić
foto: Printscreen/Instagram

Naime, pevačica je snimila trenutak uživanja na bazenu koji je okružen palmama i zelenilom. Tik uz bazen smeštena je ljuljaška na kojoj pevačica uživa u trenucima odmora.

Seka Aleksić
foto: Printscreen/Instagram

Ležaljke i baldahin postavljeni su oko bazena a Seka je podelila sa pratiocima na Instagramu kako izgledaju ti trenuci u kojima uživa. Podignute noge i pogled na bazen.

Seka je pokazala i novi deo dvoriša. Naime, pevačica je od supruga tražila da joj obezbedi kokošinjac, a Veljko joj je ispunio želju.

Seka Aleksić
foto: Instagram

Podsetimo, pevačica je 2009. na placu od skoro 100 ari, u blizini Stare Pazove, počela da gradi, kako ga je nazvala, svoj dvorac iz snova. Vila sa bazenom, koja, kako se priča, vredi oko 500.000 evra, faktički je završena tek kada je Aleksićeva konačno u dvorištu napravila bazen.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs

Bonus video:

01:38:07

SCENIRANJE 08.05. SEKA ALEKSIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track