ŠIROKO KAKO DOLIKUJE! Suzana i Saša poklonili sinu stan za venčanje
Foto: Damir Dervišagić, Kurir

Dobro su se isprsili

ŠIROKO KAKO DOLIKUJE! Suzana i Saša poklonili sinu stan za venčanje

Stars -

Suzana Jovanović i Saša Popović i dalje sabiraju utiske sa svadbene ceremonije koju su prošle nedelje upriličili za svog sina Danijela, koji je izgovorio sudbonosno "da" izabranici Tijani.

Saša Popović
foto: Printscreen/Instagram

Popović, koji na naslednika svoje supruge iz prvog braka gleda kao svoje dete, i pevačica su novopečenim mladencima pored svadbenog veselja poklonili i luks stan u zgradi koju nekadašnji direktor "Granda" zida na Bežanijskoj kosi. Supružnici već imaju svoj krov nad glavom u kojem trenutno žive, a nova nekretnina je svakako dobrodošla. Prema našim saznanjima, Tijana i Danijel planiraju veliku porodicu i svakako da će im veći stan odgovarati. Suzani i Saši su deca na prvom mestu kao i njihova sreća, pa se trude da im u životu i karijeri maksimalno pomognu.

Saša Popović, Danijel, venčanje
foto: Damir Dervišagić, Kurir

Inače, Popović je uložio 7.350.000 evra za izgradnju kompleksa, a potražnja za stanovima uveliko traje. Kako su mediji ranije, objavili cena kvadrata je od 2.200 do 2.600 evra bez PDV. Najtraženiji su najmanji stanovi od 47 kvadrata. Mnogi pevači i sportisti već su kaparisali stanove, pa će Danijel i Tijana svakako imati poznate komšije. Za opremanje luks stanova angažovana je firma Viki Miljković, koja uređuje domove bogataša. Za sada nije poznato da li će u ovom kompleksu Danijel i njegova supruga da žive ili će tu nekretninu da rentiraju.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Lj. Stanišić

Bonus video:

00:04

Saša Popović uhvaćen tik pred svadbu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track