02:27

KAKAV PEH! Mladina kuma i mledoženjin kum ŠVALERISALI SE NASRED SVADBE! Dohvatili se u KECU, pa GOLI završili MEĐU SVATOVIMA!

ZORICA MARKOVIĆ POSVEDOČILA

HIT PRIČA SA VLAŠKE SVADBE! Kumovi uhvaćeni u ŠVALERACIJI! Dohvatili se u kecu, pa GOLI završili MEĐU SVATOVIMA! Nastao KARAMBOL

Stars -

Naša poznata pevačica Zorica Marković otkrila je kojoj je najbizarnijoj sceni prisustvovala tokom svog nastupa.

Naime, na jednoj vlaškoj svadbi, mladina kuma i mladoženjin kum (oboje u braku) rešili su da se upuste u švaleraciju, ali im se dogodio neviđeni peh!

01:24

ZORICA MARKOVIĆ NAVUKLA ERU U SOBU! napravili haos u programu uživo: DOHVATILI SE PREKO STOLA!

- Bilo je u nekom vlaškom selu, bio je ogroman šator i svirao je Mirko Kodić. Bila je vrućina i šator gde su glavno gosti bio je malo otvoren, a onda su levo i desno stolovi, gde smo mi muzičari obično koncentrisani. I u jednom momentu primetila sam neko muvanje između mladine kume i mladoženjinog kuma - priča Zorica Marković i dodaje:

- Oni su oboje bili u braku. Kako je bila uzbrdice iznad šatora, u jednom momentu ja stojim i pevam i vidim da ide neki auto na nas. A oni su vodili ljubav u kolima, i valjda je tako popustila ručna i oni su uleteli pravo u šator. Nastao je karambol. Sva sreća niko nije bio povređen. To je velika bruka, skupio se narod, haos, kao na filmu. Njih je neko sklonio, to je bila svađa

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:07

AU, BOKTE! ERA OTRKIO KOJE MU JE GODIŠTE NOVA DEVOJKA: Poznato je da voli mlađe, ali OVOLIKO - Niko nije očekivao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track