ANA KORAĆ NA INSTAGRAMU GRMI, A OVAKO IZGLEDA UŽIVO: Starleta se pojavila na REVIJI i niko nije mogao da skrene pogled! UTEGNUTA
Foto: Printskrin/Instagram

DA LI SE RAZLIKUJE?

ANA KORAĆ NA INSTAGRAMU GRMI, A OVAKO IZGLEDA UŽIVO: Starleta se pojavila na REVIJI i niko nije mogao da skrene pogled! UTEGNUTA

Stars -

Starleta i bivša rijaliti učesnica Ana Korać sredila se za jednu reviju i objavila nekoliko fotografija na svoj Instagram, a mi smo je "uhvatili" i uživo.

Koraćeva je nosila pripijenu haljinu sa šljokicama koja joj je istakla obline, pa su mnogi pogledi bili usmereni upravo na nju. Ana privlači pažnju gde god se pojavi i ljudi često komentarišu da se previše fotošopira.

Navodno se Ana služi fotošopom i sređuje struk, nos i lice. Ipak, ako je sudeći po fotografijama uživo, Koraćeva se ne razlikuje mnogo.

Ana Korać
foto: Damir Dervišagić

Spisak njenih operacija isplivao je u javnost, pa se tako zna koliko je tačno uložila u „novo ja”, naravno, samo kada je fizički izgled u pitanju.

Većinu operacija uradila je u Turskoj, a počela je, kako to obično biva, od grudi i usana. Operaciju grudi u dva navrata platila je oko 3.500 evra, jer nije bila zadovoljna, pa je drugim odlaskom pod nož popravila nedostatke.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

03:19

ANA KORAĆ ZA KURIR PRIZNALA ŠTA JE SVE OPERISALA! Sa 20 godina otišla na prvu operaciju SAMO JE TATA ZNAO DA SAM RADILA GRUDI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track