00:27

AJDE, BRE, POLAZI! MORA DA SE ZNA KO JE GAZDA! Saša Popović pred svima viknuo na Suzanu, zvanice na rođendanu zanemele od ŠOKA!

AJDE, BRE, POLAZI! MORA DA SE ZNA KO JE GAZDA! Saša Popović pred svima viknuo na Suzanu, zvanice na rođendanu zanemele od ŠOKA!

Stars -

Saša Popović i Suzana Jovanović bili su gosti kod Anastasije Ražnatović na 24. rođendanu. Pre nego što su došli na proslavu, dali su izjavu za medije, a kako se Saši više nije pričalo, odlučio je da ode.

Kada je Popović primetio da mu nema supruge, odmah se vratio i dok je povlačio za ruku rekao.

Saša Popović, Aleksandra Popović
foto: Damir Dervišagić

- Idemo! Ajde, bre, polazi, mora da se zna ko je gazda kuće - povisio je Saša ton na Suzanu.

Pre toga, direktor Granda je otkrio da nije upoznao Anastasiju Ražnatović i da će ovo biti prilika da zvanično pruži ruku Cecinoj ćerki kojoj su pripremili i poklon.

- Hvala Bogu Anastasija ima sve, a mi smo joj poneli kovertu kao i svi ostali - rekla je Suzana.

Saša Popović, Aleksandra Popović
foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Anastasija je negde oko ponoći duvala svećice na ogromnoj torti, koja je bila kao iz bajke! Cecina naslednica je đuskala sa najdražima, dok je šarena torta oduševila sve prisutne.

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

Anastasija je sve vreme bila nasmejana, srećna, pre svega što su uz nju bili svi najmiliji, ali i dečko Nemanja Gudelj koji je sa porodicom došao iz Španije kako bi uveličao Tašin rođendan, a ujedno i upoznao Cecu i Veljka.

Mladi par je baš zaljubljen, a koliko se vole Anastasija ne želi da krije pa je na svom Instagramu objavila i fotografiju kako se ljubi sa Gudeljom.

Anastasija Ražnatović
foto: Printsceen

kurir.rs

Bonus video:

04:48

Anastasija Ražnatović progovorila o vezi sa Gudeljom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track