GOGA NAVALILA NA KOKICE! Hit fotke iz BIOSKOPA, evo kako pevačica jede grickalice kad misli da je NIKO NE SLIKA!
Foto: Damir Dervišagić

paparaco

GOGA NAVALILA NA KOKICE! Hit fotke iz BIOSKOPA, evo kako pevačica jede grickalice kad misli da je NIKO NE SLIKA!

Stars -

Goga Sekulić je baš ogladnela! Ona se pojavila na promociji novog albuma svoje koleginice Seke Aleksić u jednom tržnom centru. Kako je deo promocije održan i u bioskopskoj sali, pevačica se bila pojavila među prvima kako bi zauzela svoje mesto i uživala u premijeri spota svoje drugarice.

Goga Sekulić
foto: Kurir

Da bi u potpunosti dočarala atmosferu bioskopa, Aleksićeva je za sve prisutne obezbedila i kokice. Ovo se očigledno jako svidelo Gogi, pa se sve vreme nije odvajala od svoje kutije slanog zadovoljstva. Da li ih dugo nije jela ili je samo ogladnela, tek ona je sve vreme jela kokice, pa ih tako nije ispuštala ni dok se pozdravljala s poznanicima, koji su se takođe zatekli u bioskopskoj sali na promociji. Da je uživala u njima, vidi se i po tome što joj je na licu stalno bio osmeh, te je očigledno da joj ovaj izlazak u grad jako prijao.

Seka Aleksić, Promocija, Goga Sekulić
foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Goga je u februaru ove godine priznala javnosti da je podnela zahtev za sporazumni razvod braka od Uroša Domanovića, s kojim je provela šest godina, tokom kojih su dobili i sina Vasilija Andreja.

- Tačno je da se razvodim nakon šest godina braka. Uroš i ja smo se sporazumno dogovorili. Ne postoji treća osoba, jednostavno smo doneli takvu odluku, a razlog je naša privatna stvar! Prioritet nam je naš sin Vasilij Andrej i obaveze prema njemu, pa samim tim Uroš i ja imamo korektnu komunikaciju i odnos koji će takav i ostati - rekla je tada Goga za Kurir.

Goga Sekulić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/A.Panić

Bonus video:

01:48

Goga Sekulić u Sceniranju: Prodala sam kola da bih isplatila pesmu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track